UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго денечка.Вдруг кому-то пригодится.У меня не было проблем снять жилье.Единственное-это был центр.Там выбор хороший и не такие привиредливые и придирчивые арендодатели.Очень легко было с новыми домами и высокими этажами,то есть небоскребами,кот строят специально для сдачи.Аренда у них на год конечно,но квартиры там шикарные,с видом и всякими плюшками в виде спорт зала,зоны барбекю,классными зонами для встреч,новейшими кофе машинами и включенным подземным паркингом(это важно)И аренда там не заоблачная.Как везде.
-
Доброго дня, можливо хтось знає майстра який міг би допомогти у вирішенні питання?
-
А є якась стаття в інтернеті чи блог що і як? Хочеться проаналізувати і зробити свої висновки. Я проаналізував канадський копарт і зробив висновки що навіть сильні битки купляють в Канаді та ремонтують. Таке враження, що гордість не дозволяє купити дешевше в США. У мене є досвід купівлі битка в Україну з США. Я вважаю що з США в Канаду буде дешевше.
-
офіційної інфо немає
-
В Калинке. Ну, и можно самим составить
-
Дякую
-
Хто підкаже курси бариста в Калгарі
-
ПРИВІТАННЯ, мене звати Гарольд, я живу в США. Працюю з приватними орендодавцями, також є менеджером з нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
ПРИВІТАННЯ, мене звати Гарольд, я живу в США. Працюю з приватними орендодавцями, також є менеджером з нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
-
-