UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
шо такое рехаб?
-
Гугл карта «Калгарі даунтаун» карта обведе червоною пунктирною лінією весь даунтаунт. Рехаб знаходиться на 4 авеню біля сітіхолу
-
Шановні, а підкажіть магазин з квітами для дому?
-
Скажіть будь ласка де зараз в Калгарі колядки 😊
-
В субботу новые слоты добавляются. Вот сейчас словили на середину марта.
-
Вітаю. Який підробіток / фуллтайм роботу в Калгарі може знайти 17-річний студент, котрий приїхав по CUAET?
-
народ, можете на карте калгари обрисовать этот даунтаун наркманский, чтоб там не смотреть жилье. А то не могу понять где это чудо канадское в городе конкретно. :)
-
Дякую )
-
The home depot - одеяла,матрац,полотенца.IKEA-Кровать
-
Шукаю жіночку одну, або двох для спільної аренди житла.Э апартмент 2 bed 1bath,15 хвилин пішки від Saddletown, NE.Будівля 4 поверхова, на 1 поверсі, не цоколь, не мебльована.1400 на місяць, або ділимо на двох, або на трьох.Хозяйка російськомовна.Це терміново, хто зацікавлений, пишіть .
-
Хто користувався роумінгом від водафон в Канаді? Пришло повідомлення ,що З 12.01.23 послуги "Доступний роумінг" та "ГігаРоумінг Ультра" не діятимуть у Канаді через зміну умов обслуговування зарубіжними операторами. Може хтось підсказати, роумінг від киівстару чи лайфу тут як працює? В пп Дякую
-
Можно и позже прийти, это не проблема. Да, каждую субботу
-
В час дня я уже не успею, а вы каждую субботу собираетесь?
-
Добрый день,если у кого жилье или работа в Калгари для молодого парня. Прилетаю 8 февраля.Заранее спасибо
-
Собираются, в мафию играют и потом в бар обычно идут каждую субботу. Сегодня в час дня в центральной библиотеке играют
-
Друзі,порадьте де купити матрас та ліжко 😂😂 У кого був такий досвід,дякую ))
-
А можно адресу церкви
-
Вы где-то собираетесь в живую? Ходите на какие-то дискотеки или бары? Я живу с тайкой и индусом. На работе филипинцы и канадцы. Надоели. Хочеться со своими общаться...
-
Підкажіть, хто знає як потрапити на прийом в консульство в Едмонтоні. Треба дитині новий паспорт. Вільних слотів немає ніколи. Можливо зателефонувати, чи написати їм листа. Хто знає інші варіанти?
-
Не думаю, що в загальній середній школі багато знань дадуть
20 Jan 2023, 19:11
5209/373108
11 minutes ago