UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну вот первый абзац это мои слова, только по другому :-) Я искал два года назад консту на Глумхэвен. Шоб вы понимали, там 95 сценариев, каждый из которых играется примерно полтора часа и выше. Сюжетная кампания. Плюс правила. Плюс нюансы.
-
Кто-то брал в багаж электро самокат?
-
В універі коли грав - усі кампанії закінчувалися або бійкою або не закінчувались і усі просто вже починали бухати і спілкуватися)))
-
Что-то сложное🤪🤭
-
Нашел. Прошли почти всё, как раз до моего отлета сюда в сентябре. Оказалось, что сюжетных там около 60, остальные это побочные и т.д. :-))
-
Доброго дня! Знаю що багато вже питали, але чомусь не можу знайти інформацію Якщо на візу подається мати і дитина (16 років) то лист про сдачу біометріі приходить один лише на матір? На дитину ж не має бути окремого листа?
-
я з вами згоден, та студенство і алкоголь тісно пов'язані речі, ну у моїй парадігмі світу
-
Смотрите б/ушные на фб маркете, Я видел по 35 баксов пару раз
-
А зачем алкоголь для этого? Только ограниченные люди не могут приключенствовать без алкоголя, имхо:-)
-
Мне нравится small world, но пока жаба давит купить здесь. Еще немного и я попрошу родителей прислать)
-
так а де ж дух справжніх пригод??))
-
Ну у нас были серьезные взрослые люди, и мы не бухали во время настольных компаний:-)
-
Міняють. Переважно усі радять Calforex. У них, здається, 2 точки у Калгарі. Але курс, нажаль, тільки оффлайн (або я не знайшов). Но курс вігидніший ніж у банку міняти
-
Это безусловно, Я согласен:-)
-
Манчкін норм ігруха ж😱
-
Напишіть в навігаторі North Hill center, там на 2му поверсі, безкоштовно для українців
-
Ми там були то нам відмовили
-
Without details in would be recognized as spam and you'll be banned.
-
Пересдавать не надо. Идете снова в registry, делаете новую фото, платите сумму ( не вспомню точно) и дают новые
-
Скоріш за все не встигну зробити доп картку, бо пломба випала вчора😁 Дякую за інформацію!
20 Jan 2023, 19:11
53020/373244
2 minutes ago