UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І ще одне: чи потрібно реєструватись на кожен переліт окремо, якщо з польщі до німеччини летить Люфтганза а потім Ейрканада, референс номер один на два польоти
-
Шукайте на букінгу кімнату, орендуйте на тиждень. А потім домовляйтесь на довгий період і за меншу ціну...
-
щасливо) і успіху в Канаді✨
-
Питання на мільйон. Як зреалізувати дзвінок з Польщі до Канади десь на годину-дві не за мільйон грошей?
-
Добрый день Сбросьте и мне в личку, пожалуйста
-
Добрий день група , підішліть ссилку про заміну водійських прав в Альберта.
-
Всем привет На airbnb или booking сдадут 1-2 bedroom для семьи с двумя детьми, на 2 недели?
-
Вообще без каких либо вопросов! Бронируйте чем раньше тем лучше- хорошие варианты очень быстро разбирают.
-
Там возможны заселения без участия хозяев(ключ оставляют в почтовом ящике или кодовый замок). При выборе жилья есть пункт - самостоятельное заселение.
-
А если прилетаем ночью? Каким образом попасть в забронированное жилье? Или ждать утра?
-
У меня есть работа на фрилансе, так что совсем-совсем без денег не останусь, главное чтоб была розетка и вай фай :D
-
Я забронировала airbnb на месяц, по цене выходит выгоднее и есть достаточно времени чтобы привыкнуть к городу и искать долгосрочное жилье не с попой в мыле :D думаю мне для этого две недели было бы мало
-
zadarma, місяць тому платили 1 цент за хвилину.
-
Доброго ранку. Шукаю кімнату од зараз☺️
-
И новые знакомые тоже уже есть 🥰
-
zadarma(dot)com
-
Вітаю. може хтось прилітає на початку березня і шукає житло на місяць можемо допомогти здамо кімнату в квартирі 2 бедрум з 1.03 до 1.04 Price 750 $
-
сервіс такий є, називається Zadarma. місяць тому ми платили по тарифу 1 цент за хвилину.
-
Не зрозумів
-
Всм?
20 Jan 2023, 19:11
53339/372750
7 minutes ago