UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Как вариант!
-
я себе открыл номер Bip от Lifecell Украина... человек мне звонит с Украины как будто на лайф номер тариф...
-
Тебе реально интересно? Могу в личку написать, там ничего сложного.
-
Можна шукати для спільної оренди двохкімнатну квартиру...якщо цікавить
-
Ні, не треба, тільки вчора прилетіли таким рейсом. В Варшаві проходите сдачу багажу, де дають два білета та чекін, потім одразу безпеку (перевірку особистих речей, що з собою в літак взяли) і гуляете до відліту. Во Франкфурті шукаєте табло, там написаний термінал, нас привезли до А, а нам треба було В, то спускались на ліфті униз і шли хвилин 20. Уважно ще слухайте що кажуть по гучномовнику, бо нас в останній момент змінили термінал. Там просто показуєш квиток і йдеш на літак.
-
Так, просто з паспортом
-
Ви до Калгарі? Якщо так, то там поряд все, підійдіть подивіться скільки людей вже, візьміть талон і ідіть забирайте багаж, його швидко віддають
-
Тобто нічого? Прийшли з паспортом на стійку і усе?
-
Добрий ранок, підкажіть, будь-ласка, де можна купити якісний, але недорогий фен?
-
Я сам, не розділюсь)
-
Ні, нічого не робила, бо тут вичитала,що не треба
-
І ще, коли прилетіли вже до Канади, розділиться - хтось хай багаж отримує, а хтось іде брати талончик до іміграційного комісара, який воркперміт видає, бо людей багато, більшість не знає мови і стирчить по півгодини.
-
Дякую, ви навіть перед вильотом не робили онлайн відправлення?
-
Good day everyone. Looking for a room in Calgary for me and my wife. Our budget is $700 ±. We do not smoke, do not drink alcohol, do not have animals and are childless. I need a room urgently, if anyone can help I will be very grateful. Thank you. P.S. The wife speaks English. My number is +15878321063
-
Так, до калгарі, сін номер вже робили?
-
Так, онлайн чекін не треба,все в аеропорту. Ми приїхали за три години, але якщо немає дітей, тварин та їжі - то зарано.
-
Нічого не встигли, бо я погано себе почувала после літака, летіла вперше за 30 років, поїхали в отель спати.
-
Це ви про онлайн чекін кажете ?
-
Так
-
По дві великих валізи на одну людину?
20 Jan 2023, 19:11
53367/372227
6 minutes ago