UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Понятно. Просто дата совпадает с моей 😁
-
-
Квартиры сдают или с 15 или с 1. Вы можете сами орендовать. Напишите менеджерам. Некоторые хотят депозит + за 3 месяца, некоторые только за месяц + депозит
-
@mr_1nkognito
-
Всем привет). Прилетаю в Калгари 23февраля. Снял airbnb на 7 дней , и буду искать комнату/ бейсмент или квартиру совместно. Ребят , возможно кто-то будет лететь 23го с Амстердама(Схипхол) давайте познакомимся, .? Буду лететь сам( не женат, без детей(), мне 33года Дмитрий. Если, у кого похожая ситуация, пожалуйста напишите в приват. Спасибо, всем хорошего дня(вечера) Вместе веселее. 🇺🇦
-
Доброго дня. 19 березня прилітаємо з сином (3 роки) та чоловіком в Калгарі. Я так розумію, на безкоштовний готель дуже надіятись немає сенсу. Тому шукаємо житло на перший час, поки знайдемо квартиру. Можливо тут є ті , хто арендував житло на airnbn не далеко від центру, та залишились задоволеним , могли б скинути мені посилання. Не хотілось би з маленькою дитиною дуже далеко їздити, щоб оформити всі необхідні документи. Дякую за відповідь.
-
Няня
-
(403)4551599 Матвей и Вероника Вассерманы
-
Здраствуйте! Можно узнать по каким причинам вам не подошла Шотландия,если не секрет конечно же.)
-
Усім Привіт Друзі 👋( хтось вже мене знає через мою діяльність на Ютубі ) Сьогодні перед річницею війни , нашим захисникам потрібна наша допомога. Друзі , Збираємо для Захисників Бахмуту на дрон Dji Mavic 2 Zoom . Хлопці втратили автомобіль, та 2 товаришів . Новий автомобіль вже був відправлений до них , тепер їм вкрай необхідно отримати дрон , щоб продовжити вести ефетивну оборону та пришвидшити нашу перемогу 💙💛 🎯Ціль: 40 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/711P6waScC 💳Номер картки банки 5375 4112 0367 1933