UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, чудо сталося - локація буде тепер в середині, зараз біля плаза, в Municipal Building
-
Здається він безкоштовний (той що сбе) тільки не на весь день, а декілька годин
-
скоріш за все окремо будете домовлятись з садочком, у кожного своя ціна
-
Можна більше інформації?
-
Вітаю! З 1 березня звільняється 1 bedroom apartment за адресою: 1722 5А St SW, Calgary, AB Вартість оренди: $1245 Застава: $499 (повертається при виселені) (Оренда, вода, опалення - $1225 + Страховка - $20) Електроенергія сплачується окремо Кредитна історія не вимагається. Але необхідна виписка з рахунку канадського банку, для підтвердження наявності коштів. Квартира, немебльована, район Downtown, CTrain, автобусні зупинки - від 2 до 17 хв пішки. Квартира тепла, 2 поверх. Ми укладали договір з Mainstreet на рік, до 31.12.2023, але плануємо переїжджати в інше місто у зв’язку з роботою. По всім питанням звертайтеся в особисті повідомлення. Дякую.
-
Дякую!
-
В Альберте не нужно насколько я знаю
-
Купити квиток (є 24 години га безкоштовну відміну), зателефонувати стосовно квітка на тваринку
-
Это цена костко +/-
-
Нас хотіли не пустити
-
Привет. Подскажите нужно ли реально заморачиваться с рекомендательным письмом от работодателя вне Канады? Будет ли хоть какая-то польза от него? П.с. по специальности работать уже не буду, но могу сделать письмо в нейтральном ключе
-
CBE?
-
Так киндергарден это и есть школа
-
Може вкажете район чи будь який?
-
Он не обязательный в Альберте. Вы можете в daycare сейчас отдать дочку, это платно но на полный день. А уже с сентября пойдет в первый класс
-
Ну вот и я говорю, что не Costco единым. Тут +/- в каждом магазине можно купить всё
-
ясно. Не прикольно
-
Это бесплатно, но ребенок туда ходит всего 3 часа в день
-
хорошо. Сколько стоит этот киндергартен? на сайте cbe нет цены
-
У нас тоже мартовский ребенок. По местным правилам насколько я разобралась вы можете в сентябре 2023 пойти в 1 grade а сейчас она у вас должна ходить в kindergarten
20 Jan 2023, 19:11
54240/374921
6 minutes ago