UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
24 лютого 2023 року приєднуйтесь до української громади Калґарі, щоб відзначити 365 днів опору, відколи росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Протягом 365 днів захисники України доводили свою відвагу на полі бою перед обличчям нещадного нападу росії. Протягом 365 днів українське цивільне населення продовжує жити з гідністю та самоповагою, незважаючи на перебої в електропостачанні та постійні ракетні обстріли об'єктів енергетичної та цивільної інфраструктури. Протягом 365 днів росія скоювала воєнні злочини проти мирної нації та невинних людей. Люди на окупованих територіях піддаються найгіршим формам зла - зґвалтуванням, тортурам, стратам. Понад 2,8 мільйона людей були примусово депортовані до росії. Наразі розслідується 63 000 російських воєнних злочинів. Протягом 365 днів українці захищали Західну Європу та міжнародну спільноту від цього варварства. Протягом 365 днів небайдужі громадяни по всьому світу об'єдналися, щоб підтримати українців у важкий для них час. У Канаді близько 130 000 українських новоприбулих знайшли притулок, дах над головою, турботу та підтримку в межах наших кордонів - українці ніколи не забудуть солідарність канадців. За підтримки Заходу Україна переможе. Вшановуючи 365 днів спротиву, ми запрошуємо всіх калґарійців на мітинг зі свічками. Let us stand shoulder to shoulder and #StandWithUkraine: 24 лютого 2023 року 18:00-19:00 вечора Calgary Municipal Building (800 Macleod Trail SE) Приносьте прапори та електронні свічки. Нова локація в приміщенні, поруч із оригінальною площею. fb.me/e/4b630HPge
-
Ну просто резюме это не совсем что-то такое особенно-волшебное, которое поможет тебе прям найти работу вот на 100%
-
Я чувствую вонь сигарет, неприятно. Что поделать, жизнь вообще сложная штука:-/
-
ну на счет сушеной рыбы (бутулизма) и водки (цирроза печени) я тоже согласен :) на счет сигарет я не согласен. Курящий не может понять некурящего, так как не чувствует вони сигарет. А некурящий очень сильно чувствует. И уж поверь - это очень неприятно.
-
За резюме берут 150-200 баксов волонтеры?))))
-
мы когда жили в бест вестерне, то всегда выходя с отеля наблюдали толку украинцев, курящих у входа. всегда было интересно, ну вот как так, ведь явно все они не самые богатые и знаменитые, и стоят и тратят на курево деньги. Как мне один в чате написал: я лучше не поужинаю, чем не покурю. Логика пугающая конечно. При моем расчете 17 долларов за пачку равно стоимости продуктов, из которых можно приготовить еду на мою семью на 1 день. То есть сигареты в месяц тут забирают столько же денег, сколько полноценное питание семьи из трех человек. месячный запас сигарет равен месячному платежу за рассрочку за, к примеру, тойоту короллу кросс. Счастливые люди курцы, они могут бросить курить и взять новую машину без изменения затрат в своем бюджете :)
-
Але у Калгарі зараз дуже тяжко з житлом. Сюди зараз злітаються не тільки з-за кордону, а й з інших провінцій
-
Ну тут за Вас ніхто не вирішить 🤷♀️.
-
17+
-
По разному. Я давно бросила, но слышала что 13+$
-
Я про дешеві , є люди продають за 40-50 баксів блок пальонин
-
Так, вони взагалі-то забов'язані повернути. Але на це може піти до місяця
-
На сайті комплексу де я живу сума депозиту відразу вказана, до речі