UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я купувала у волмарт у відділі з технікою , зазвичай вони у зачинених шафках тому зразу просіть консультанта
-
Часто як послухати багатьох людей, то важко взагалі з будь-якими справами, з житлом, роботою, комусь важко поїхати зробити сім карту, а комусь зробити закупи у Волмарті. Все залежить від бекграунду і від вас особисто. Ну і від бажання і можливостей, бо часто вони не співпадають, або треба починати в своїх сфері роботу на більш низькій позиції.
-
Хлопець з України Богдан бере не дорого плюс допомагає з перенесенням та погрузкою, а якщо на маркет плейсі купуєте в канадців то вони зазвичай готові самі підвести за вартість пального
-
Wins Донейшен центр Маркетплейс Re store
-
Привіт, може раптом хтось буде їхати до Калгарі з Варшави, найближчим часом. І буде місце для зарядки від ноутбука. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Доброго дня! Хто вклеював візу в Нідерландах і приносив паспорт на вклейку особисто - чи потрібно було заздалегідь бронівати дату та час?
-
Підтримую Влада зверху все залежить від вас, так само. Аналогія, коли я вийшов з аеропорту подумав: "Боже як тут круто скільки можливостей", коли інша пара яка виходила за мною сказала: "Посмотри, Посмотри сколько косоглазых, куда же мы приехали"
-
Может сейчас что-то поменялось
-
Мы лично пришли и отдали паспорта Заранее не регистрировались , там не было пункта регистрации для сдачи паспорта
-
так, прямо до квартири)
-
Калагри 2 город после Торонто куда приехало больше всего украинцев. Не все прям плохо. Но время на то чтобы искать надо потратить. С руками и с ногами никто не забирает . У меня друг работает в пиццерии NW то украинцы через день заносят резуме в поиске работы
-
Усім доброго дня, може хтось поділитись досвідом, коли орендували житло, як це взагалі проходить, саме підписання договору, може щось потрібно знати?
-
Та же история, я на ру Пиратской бухте с лича играл. Спасибо за инфу, начну за орду на ареа 52:-)
-
При заказе вы выбираете дату и временной слот. В моем случае доставка была через 1-2 рабочих дня.
-
Жилье найти на порядок легче чем работу
-
Все кто ищут в большинстве пишут "ищу любую работу " можете даже в этой ветке почитать. Просто кому-то везёт и он находит быстро и он потом думает что как это все остальные ноуют что не могут найти.
-
Колись в далекому 2006 грав на Европі, в пре патчі лк перешли на ру, грали по хардкору. Як переїхали сюди то граємо на us, на евро для нас не добрий пінг
-
квітень ще норм Ми в травні збираємося)
-
Я думаю лето прийдёт работы будет больше. Хотя хз.
-
Дякую!
20 Jan 2023, 19:11
54731/374742
30 minutes ago