Мені здається, що на українську карту в гривнях - то не найкращий варіант. Краще мати на канадський карті, тож треба вивозити. Головне обмеження тут - вивезення з України. Ліміт - 10 тис. на особу без декларування. Якщо треба везти більше - треба декларувати при виїзді з України, а для цього потрібна квітанція про зняття з банківського рахунку. Там обмеження - еквівалент 100 тис. грн. на день. Тому я б робив так: до 30 тис (у вашому випадку, бо троє в родині) кешем. Якщо сума більша - все інше класти на рахунок але в доларах. А далі - або знімати по 2,5 тис. в день і вивозити теж кешем з умовою декларування на кордоні (додаткові витрати - комісії при знятті готівки десь 1-1,2%), або залишити на рахунку. Якщо залишати на рахунку, то ці гроші можна використовувати для розрахунків (наприклад квитки в Канаду, оренда житла на airBnB на перший час), а також для тих закупок, які не впливають на кредитний рейтинг. Альтернативний варіант - знімати в банкоматі в Канаді. Тут теж діє ліміт еквівалент 100 тис. грн. (хоча читав відгуки що в когось він набагато менший), а також будуть комісіі, десь 1,5-2%. Зверніть увагу, що якщо класти на рахунок більше 400 тис. грн., банк вимагатиме підтвердження джерела походження коштів (договір продажу майна, податкова декларація і т.ін).
І ще, сумму більше 10 тис канадських треба буде декларувати при в'їзді до Канади, але я так розумію, що це не проблема, а скоріше навпаки - знімає можливі питання про походження коштів потім.
Все вище наведене - то моє розуміння, сформоване на підставі відкритої інформації. Використовуйте це як food for thought. Який би шлях Ви не вибрали - проконсультуйтесь з компетентними особами, наприклад працівниками банків.