UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А в Украине они выступали? А со своей русней проводили воспитательной работы? Легко уехать за границу, сидеть с ру паспортом и делать вид что ты не при делах. Ещё не факт что они и правда донатят Украине - какие суммы, в какой фонд, есть фото подтверждение транзакции? Что-то в медиа пространстве их не видно и не слышно. А один пук в твиттере в поддержку Украины поддержкой не считается.
-
Если не по теме чата, то пишите по теме. Ждем сообщений
-
Да, конвертация будет Просто читайте описание билета, включен ли багаж и тд
-
Добрый день,а у кого то ночь возможно Ребята подскажите контакты kiwi поддержка Я вижу по чату многие столкнулись с ними Просто муж со своего акаунта и почты проплатил нам билеты а летим мы с сыном Но там же ещё посадочные надо оформлять И все привязано к его акаунту
-
Підкажіть, будь-ласка, хто недавно прилетів Скільки часу у вас зайняло від моменту оформлення банківської карти і до отримання допомоги? Щиро вдячна за відповіді
-
Усім привіт. Ми сім'я з дитиною прибуваємо до Калгарі 16 березня. Підкажіть будь ласка, нам заздалегідь бронювати житло на Booking? Варіанти безкоштовного житла я так розумію вже вичерпались, а на сайті icanhelp.host, теж вже нема людей які приймають. Інших джерел я не знаю. Тому й думаю мабуть забронювати на Booking до квітня, а там надіюсь що до цього знайдемо житло у лендлорда. А хтось орендував одразу у лендлорда житло до прибуття у Калгарі, це реально?
-
А зараз він поносить росію, то получається це його в нейтралітет виводить)?
-
А дайджест цікавостей на завтра: 26 Feb 16:00 Благодійні швидкі побачення Speed dating для українців від українців. Купуючи квитки, ви підтримуєте українську армію 26 Feb 12:00 Жіночий книжковий клуб Щомісячні зустрічі у бібліотеці для обговорення книжок та всього на світі 26 Feb 12:00 Жіночий книжковий клуб Щомісячні зустрічі у бібліотеці для обговорення книжок та всього на світі
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 10:00 Health care job fair Безкоштовний ярмарок вакансій для працівників сфери охорони здоров'я 10:00 Ярмарок вакансій на роботу у Heritage Park Ярмарок вакансій різних направлень у парку історичної спадщини 18:59 Ukrainian music night Благодійний аукціон та вечір української музики