UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так і є. Не треба боятись міняти рішення. Вирішили приїхати - клас. Вирішили повернутись - чудово. Вирішили приїхати ще раз чи в інше місце - прекрасно. Тільки ми несемо відповідальність за рішення. Ніякі радники і критики не йдуть з нами по життю і не рішають наші проблеми і наслідки рішень.
-
Такого не бывает, что не вышло. Значит недостаточно старались
-
Все равно аренда за 3мес меня не радует. Но что поделать 🤷♂️
-
А я тут при чем? если бы я думал, что что-то не выйдет, то не ехал бы.
-
В свій час абсолютна більшість українців починала свій шлях в Канаді до отримання ПР з маленьких містечок та непопулярних провінцій. І вони це робили не через відсутність амбіцій, чи не маючи достатньо бажання з силою волі. Тому я відверто не розумію, чому люди на кожну таку пораду починають закидати типу «головне вірити», «все вийде». Та блін вийде, хто тобі каже, що не вийде? Просто окуляри рожеві хоча б поміняй на менш рожеві))
-
Особенно, если за 3 месяца аренду заплатить+депозит ((( тоже не особо радует такая математика
-
Глаза боятся, а руки делают - у вас все получится, настрой уже верный
-
Доброго вечора! Поділіться, будь ласка, досвідом хто літав з немовлятами. Які ліки потрібно взяти з собою? На що звернути увагу? 🙏🙏🙏🙏🙏
-
First Checked Bag: $80-94.40 Second Checked Bag: $110-129.80 Third Checked Bag: $150-177 Fourth Checked Bag: $150-177
-
У нас интервью на подходе по этим вопросам, но человек приболел
-
Индивидуально, мне кажется:-/
-
Мне не надо
-
В приложении докупить заранее можно