UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В приложении докупить заранее можно
-
В его истории только одно бесит лично меня: это то что они обманули принимающую сторону, приехав в манитобу, где их приютили, но они изначально и не собирались там оставаться. Вот это конечно критически некрасиво :( вот хоть бы год там уже пожили и потом деру давали
-
Хай поправлять, але здається школа з 6ти років починається. До цього садок, pre-school, тощо. Ну і знову ж таки - вейт лісти зазвичай кругом в садки, де є субсидія. Можливо є якісь приватні і там місця є завжди, але це ви ще ну в курсі, чому саме субсидія така важлива в Канаді))
-
Знаю, уже на Виннипеге убедился, но все реально… в Кракове на работу по 2 часа ездил, не проблема … да и семья так же долго ездила, годик потерпим…
-
Я по этому и ищу жилье на всю семью , чтоб сразу за 3 месяца заплатить 6-6500$… а остальное оставить на питание и что-то купить в дом Машина отпадает, у нас в планах нет…
-
Та я не конкретно про ваш кейс. Просто багато хто не дуже зрозумів рівень витрат перед тим, як їхати в Канаду. До речі, 13500 на 4х це також не так вже й багато. Це треба знімати будинок 2500-3000, потрібно дати як мінімум депозит такий же відразу. Потірбно взяти якесь базове не дуже ушатанн авто - це 5-7к. Плюс іжа 1500/місяць точно. Ну і вище правильно написали - роботу можна далеко не відразу знайти.