UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну мне показалось что ты там лишним не будешь
-
Не, Я такое не пью)
-
Ну разные цены, последний брал за 30+
-
я брал пак за 13 баксов там пиво 6 или 8 штук по 222 мл
-
Зачем? А чем тут не устраивает?
-
и по чем?
-
слушай я вижу ты не плохой чатер, если хочешь могу добавить тебя в Чат калгари, там то и пообщаемся)
-
Я обычно пак беру, 8-12 банок
-
ну я не знаю дешевле чем обычно, у меня по 5.50 пиво
-
Ну зайди в какой нибудь, ликерстор, там разный выбор
-
я про сиги
-
нет
-
Хай гайс! если сдесь есть топовые чатеры, пишите в ЛС, дам ссылку на чат Калгари который только розвивается
-
Не дорогое это почём?
-
или это не реально?
-
хай гайс! а кто знает где можно купить не дорогое пиво?
-
я понял тебе страшно, хорошо, мы останемся без тебя, это очень печально, но такова жизнь, мира тебе
-
- Це інші будівлі, а саме: лабораторія для аналізу крові і діагностичний центр для проходження ренгену. Це потрібно здати після того, як лікар дасть вам направлення. Здати потрібно все упродовж п‘яти днів. - Ні, вони все самі у клініці мають зробити, на пошту вам нічого не прийде. Ви можете тільки через тиждень їм зателефонувати і дізнатись чи отримали вони ваші результати аналізів (але це не обов‘язково). - Ні, копії паспортів не потрібні. Коли ви отримаєте лист з Health Card, крім Health Card у лисі має ще бути анкета Alberta Health Benefit Application - її потрібно буде вам заповнити і внести свої дані; і ще там буде конверт з адресою, куди цю анкету відправити поштою, щоб вже потім отримати Health Benefits Card.