UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
опять языковый срач? :) Человек с Мелитополя, он говорит на том языке на котором ему комфортно. Это не означает абсолютно ничего, и никоим образом не меняет его патриотизм или любовь к Украине
-
Знаю отлично, но практически не общаюсь, очень редко, какие-то отдельные слова использую. Но понимаю 90% слов, если это не какой-то местный диалект или не совсем новые слова. Мне удобнее и проще на русском.
-
Понимаю, спасибо
-
Я про те, що вам зараз потрібно витрачати ваші заощадження. В Альберті нема таких умов, як в Манітобі (готель не видають всім, харчування нема)
-
как тут с Амвей? где его можно купить? не подумайте, я не свидетель этой пирамиды, но одно средство надо, которое реально работает - Oven cleaner. На амазоне стоит 45 долларов, при его цене в 320 грн в Украине как-то совсем земноводное душит покупать за 45 долларов
-
Значит будем продолжать срач создавать, нет проблем:-)
-
Може комусь з інших учасників чату то трохи дасть до розуміння хто є хто, так мовити
-
Наверное лучший смайлик сердечка :)
-
Флуділка то й флуділка, якщо тримається все в якихось культурних нормах
-
Ага
-
Ви самі цей срач створюєте в підтримуєте, влазячи в дискусію і намагаючись щось одне одному довести, хоча ви спілкуєтеся на зовсім різних рівнях розуміння і відношення до питання - вот про это.
-
Ну так удоли всё. С обеих сторон.
-
Там зараз нові умови. Селять мам з дітьми, людей похилого віку та дивляться чи були 24.02.2022 в Україні. Але це також не гарантія заселення, оскільки є лише 75 номерів, а в день прилітає більше людей
-
Якщо дуже коротко - ні, не заселяють
-
Неа
-
Тобто в Альберті не селять спочатку, не допомагають?
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо цікаво, дайте відповідь "так" 📍або зв'яжіться з менеджером у телеграм @im_miami
-
а вот за это кусочек риспекта :) на способ обращения ко мне :)
-
Так можно будет получить контакты механиков?) Даже если не эти авто рассматривать, то все равно буду обращаться к ним.
-
срач ради срача - это сила :)
20 Jan 2023, 19:11
56193/373186
42 minutes ago