UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
долго они колядовали, конечно. Но главное, что теперь есть
-
От таких даже не обидно если честно, пофиг
-
Ну так обиженные тоже есть, что вполне логично и справедливо, ибо где вы блять были предыдущие 8 лет, когда бамбили бамбасс😂
-
Супер!!!🔥
-
Моя хата з краю
-
Зарахують в 12, але краще питати за 11,щоб був час на адптацію
-
Они по всей Канаде. Все канадцы (у которых среднестатистическ налоговая декларация, не сильно замудренная ) ими пользуются✔️
-
Цена зависит от многих параметров. Сложности, суммы и т.д Если у вас максимально просто , то до 100$ должны вложится
-
Подскажите как подавать налоговую декларацию. Кто то пользовался услугами h&r block ( сколько это стоит)?
-
Є, але залежить від провайдера на якому ви, бо обов’язкова умова мати лінію щоб додати такий от тарифний план. Лише Bell дозволяє окремо брати таку лінію
-
Итак: Pro series лучше всего брать с freedom, там самая большая скидка на него, так же как и на 13, 14. В сезон праздников и скидок есть смысл брать Fido/Koodo/virgin. У них что план что цена за телефон бомба. В этом году на верную пятницу и на боксинг дей 13 айфон был 20$ в месяц. На серную пятницу он был с 400$ гифт картой
-
Тут не подскажу 😕 Но точно такого нет, что отработал 2 недели и пошёл за выплатами.
-
Доречі, а чи бувають тут такі тарифні плани, що призначені для GPS девайсів? Типу, мінімум хвилин та смс + трішки дати (для годинника, наприклад).
-
Может я ошибаюсь но тем кто ворк пермиту вообще нету такой опции. Это по-моему только тем у кого пр есть такая возможность
-
Fido/Virgin лише для планшетів
-
Telus/Rogers/Bell/Freedom/Fido мають ці тарифи
-
А когда налоги надо оплатить. До 1 апреля?
-
Це просто оправдання?😁
-
Ну знаєш,коли йшла війна в інших країнах і Україна допомагала чим могла, то мені навіть на думку не спадало,що цим країнам не потрібно допомагати або що вони тратять мої податки. Канада постійно приймає біженців і дає їм статус біженця і канадці до цього привичні. Я бачу як вони допомагають українцям, я бачу як корзини в магазинах для фудбанку завалені продуктами і дуже сумніви мене беруть,що це пишуть канадці, а не проплачені чи не проплачені рашисти
-
Так, залежить від аптеки та "тяжкості" ліків, що треба так купити.
20 Jan 2023, 19:11
56351/371919
12 minutes ago