UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Итак: Pro series лучше всего брать с freedom, там самая большая скидка на него, так же как и на 13, 14. В сезон праздников и скидок есть смысл брать Fido/Koodo/virgin. У них что план что цена за телефон бомба. В этом году на верную пятницу и на боксинг дей 13 айфон был 20$ в месяц. На серную пятницу он был с 400$ гифт картой
-
Це просто оправдання?😁
-
Ну знаєш,коли йшла війна в інших країнах і Україна допомагала чим могла, то мені навіть на думку не спадало,що цим країнам не потрібно допомагати або що вони тратять мої податки. Канада постійно приймає біженців і дає їм статус біженця і канадці до цього привичні. Я бачу як вони допомагають українцям, я бачу як корзини в магазинах для фудбанку завалені продуктами і дуже сумніви мене беруть,що це пишуть канадці, а не проплачені чи не проплачені рашисти
-
Це легальна аптека,але не всі ліки вам там зможуть виписати
-
До речі про мову українську. Вчора була в церкві Стефана,там зустрілися дві пані вже під 80. Було чути, що і перша,і друга знають досконало англійську мову, але спілкуються українською,хоча і сильний акцент є і слова вживали англійські інколи. Тобто, скоріш за все, їм би простіше було розмовляти англійською, але вони розмовляли українською. Тому я для себе постановила, що буду писати і говорити виключно українською.
-
Допомогу дає говермент. Біженців приймає говермент. Фудбанки спонсурує говермент. А тепер поговорим про звичайних людей. Куди ділись хости? Ви розмовляли з Канадцями за 3000$ допомогу? Половина в ахуї шоковані, що все пішло з налогів. Ви вважаєте, що вони будуть висловлювати свою думку в вічі? Ні , тут друга культура. І якраз через висловити свою думку можуть тільки через інстаграм .
-
Прибирають, на складах працюють
-
Нічого. Я просто написала про себе. Що чуючи,як інші нації вивчають і розмовляють українською мовою ,мені просто соромно розмовляти російською. Ось і все.