UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Коли я була на курсах англійської в серпні місяці вчитель запитала хто живе у хостів, з 22 чоловік 80% підняли руки,що вони живуть у хостів.
-
Понял
-
Ви коли приїхали? Я 9 міс тому і я бачила,як люди просили житло на початках і скільки допомоги і пропозицій було від хостів. В Донейшн центрі пройшли 7000 сімей українців.Всі вони брали речі,техніку, меблі. Хто віддавав всі ці речі? Канадці. Фудбанк також на 50% перекривають канадці. Можна продовжувати і продовжувати. Та навіть сусідка канадка,вчителька взнала,що з України і запропонувала безкоштовно займатися англійською ю Мені шкода сліпих людей,які не бачать добро, бо воно є.
-
Привет! Нужен 1 человек для помощь в переезде. По времени: либо это все будет за один день 28 февраля (часов 5), либо либо за 2 дня, 28 февраля и 1 марта. Кому интересно - напишите в лс, плиз.
-
Зараз ви почуєте думку , яка вам не сподобається. Но в медалі є 2 сторони. Є тисячі історій від хостів які побачили Українців не з хорошої сторони. Люди користувались допомогою не потребуючи її, а чисто для того, щоб «єкономити свої бабки», « дають - беруть» , « якщо я не візьму - то хтось» . На допомогу купували саму потрібну річ в виді останнього айфона. І ви не повірите. Це Українці. Які розмовляють Українською і російською. Це Українці які прилетіли з Европи, Донбаса , Західної України. В медалі 2 сторони. А у вас з хостами все просто…
-
Возможно (возможно) qr с декларацией нужно в терминале просканировать. Но это не точно. Может с ним сразу можно к офицеру
-
Я з цим згідна на 100% . Чула про такі випадки. Люди навіть самі викладали в інтернет. Не розумію я цього і не зрозумію ніколи. Але при чому тут хости? Я б на місті хоста після такого нікого б не взяла і думка б склалася не найкраща
-
Доброго вечора.Ви 22 прибуваєте в Калгарі?Хочеться знайти попутчиків з України.22 вилітаю з Варшави через Франкфурт.
-
Ви на сторінки заходили їх? Якщо це не боти ,то хто?
-
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, хто летів WestJet з Амстердаму, ручна кладь до літаку-це один, або і можна 2 рюкзака? На сайті WestJet пишеться, що один рюкзак і типу ноутбук окремо, а з підтримки написали, що можливо 2 рюкзака. То ж хто летів, скажіть що насправді можливо? Дякую
-
Вопрос на засыпку: ктг где брал наклейки на клавиатуру с украинской (ну или хотябы русской) раскладкой? Купили клавиатуру и понимаем, что это трындец...
-
Мне нужен карандаш-пятновыводитель от Орифлейм.😪. Я тоже не свидетель этой компании, но карандаш у них реально классный. А пятновыводители тут отстой. Вот, хочу и всё никак не решусь (жаба давит) купить через Амазон ваниш хотябы...
-
Здравствуйте! В связи с отъездом ищем других жильцов в наши апартаменты. Можно заезжать 1 апреля. Здание находится в Downtown. Называется Garden Towers. Контракт до декабря месяца, с возможностью продления. В здании есть бассейн (зимой не работает), спортзал, комната со стиральными машинками и сушилками. Станция метро в двух минутах ходьбы. Апартаменты на 27 этаже с видом на город. One bedroom. Свой балкон и отдельная кладовка в общем коридоре (закрывается на свой ключ). Стоимость аренды в месяц 1300 CAD, электричество выходит до 30 CAD в месяц. Для заселения требуется оплата за три месяца вперед и депозит 1400 CAD.
-
Думаю,якщо я напишу свою думку,то мені за це нічого не буде. Бо я добре ставлюся до всіх людей не залежно від кольору шкіри, національності ,статі і т.д.
-
Доброго вечора.Якщо в мене виза Worker.мені обов‘язково мати лист підтверження на WP?