UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Треба набратись сил і повторити🦾
-
Де фотки гір, внатурє?)
-
А то!
-
Молодці)
-
Кортез пів години раніше відкріпився додому
-
Само собою Все чин чинарьом, Олівера з Ральфом провів до їх резиденції, а сам на убер коня і додому вжжжух
-
Здравствуйте , можно ли взять витамины и взрослым и детям по страховке?
-
Не знаю як інших магазинах, але саме в цьому керівництво лояльно відносяться до українців та намагається підтримувати. Тож вони просто намагаються допомогти як можуть, але потрібно хоч мінімальне розуміння мови
-
У вас однушка? Нормально, це звичайна ціна на електроенергію
-
так я можу кожного дня, просто як краще. чи просто сказати I'm free every day чи I would prefer Monday-Friday shifts?
-
Кажіть, як є)
-
Anytime - то вони як раз розуміють, що в будь-який день та час
-
У меня нет Letter of Introduction, вчера прилетел. Он спросил есть ли у меня это письмо, я сказал что нет. И всё. Никаких вопросов больше не задавал, через 15 минут дали WP
-
Так, якщо мінус, то це залишок грошей (переплата чи залишок субсидії від держави, бонуси по реферальній програмі)
-
вы не в курсе, если в счете за электричество минус стоит, это как и везде означает какую-то переплату?
-
Вітаю! Поділіться 🙏досвідом, якщо хтось віддава дитинку 8 міс в садочок. Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, чи можна взяти машину в лізинг без кредитної історії?
-
Підскажіть як взяти авто в аренду, при замовленні онлайн не вірним видае номер прав українських, як бути? Хто мав досвід?
-
Где сделать дубликаты ключей? В волмарте сделали 3 шт в автомате - ниодин не открывает, попвтался немного поподтачивать - толку ноль
-
Також цікавить домашній інтернет не за всі гроші світу. Дякую
20 Jan 2023, 19:11
56548/373289
8 minutes ago