UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну це игровые термины :-)
-
Предложите им оплату через вестерн юнион
-
Та все одно яка валюта сам модель конвертувати , але люди такі люди )
-
Привіт спільнота може зможе хтось допомогти с кімнатою прилітаю 13 березня;) дякую!
-
Добрий день) хто здавав на права в Калгарі? Не можу знайти інформацію) Я англійську знаю на рівні B1, але не впевнена, що теоретичний іспит легко зрозуміти) Чи є опція здавати українською? Я розцмію, що там ангійська/фоанцузька) але можливо зараз зробили таку опцію) І ще питання чисто по власному досвіду) Чи важко здати практичну частину?😁
-
Привіт! Підселюсь або квартира 50/50, в Калгарі з 1 .03 . Пищіть або ставте лайк я сам відпишу
-
Erlton Family and Walk-in Clinic Я зазвичай ходжу сюди, через сайт попередньо роблю appointment, день у день, щоб не довелось довго чекати, бо декілька разів мала досвід очікування декілька годин без результату (в інших клініках )
-
Оплату демейдж депозита? А как быть с возвратом?
-
Присоединимся с радостью в мафию 😈😈😈
-
Здравствуйте, у нас такое было, нам сделали исключение, но договаривались на месте, дали 100 долларов залог, когда выезжали, номер проверили, что все хорошо и деньги вернули
-
Понял,спасибо большое.
-
Можно в любом registry выбрать Украинский язык!
-
Друзі, хтось мав справу може з YMK Real Estate & Management? Бо на Гугл відгуки дуже недуже.
-
В кого які були ситуації?
-
В мене купа блістерів для шлунка, бо маю з ним проблеми. І ось сиджу і думаю
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка,хто відкривав картку в costco,що для цього потрібно? Дякую
-
Доброго дня, питання чи можна ввести ліки без оригінальної упаковки?
-
Я подрабатываю в Убер доставке в свободное время. У кого есть тачка и права канадские, могу помочь подключиться тоже. Как основная работа или подработка лишним не бывает.
-
Вроде была инфа что не в любом
-
Краще переклад підватнажити, бо є висока вірогідність що на нього потім запрос зробить офіцер
20 Jan 2023, 19:11
57051/372504
13 minutes ago