UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я подрабатываю в Убер доставке в свободное время. У кого есть тачка и права канадские, могу помочь подключиться тоже. Как основная работа или подработка лишним не бывает.
-
Вроде была инфа что не в любом
-
Краще переклад підватнажити, бо є висока вірогідність що на нього потім запрос зробить офіцер
-
Всім привіт, підскажіть будьласка. Заповнюю анкету по програмі CUAET. В дитини немає заграну, є тільки свідотство про народження. В графі National identity document of the applicant вказую свідоство про народження ❓чи потрібно це свідотство перекладати? Бо в мене тільки оригінал
-
Менеджера и искал)
-
Ні, на ваш розсуд. За один день можна зробити всі основні документи і податися на медичне страхування. Але я собі робила на перший тиждень
-
Дякую
-
В реєстрований багаж скільки завгодно. В ручний до 1 літра, але не більше 100 мл кожна річ. Деякі аєропорти (наприклад, Варшава), то тільки те що поміщається в 1-літровий пакет. А туди поміщається не так багато. Вже майже 2 роки такий прикол. Брала пакет ІКЕА 1,2л, то хоч трошки більше можна покласти, в їхній взагалі мало вміщається.
-
О, так это отлично. Поздравляю! С сервисом у них тут и правда беда!
-
Диплом - менеджер публичного управления
-
Менеджер сервиса аренды авто
-
Менеджер чего? Что за диплом? Сори, но больше походит на сказку чем на правду))
-
Везла різні ліки без упаковок щоб займало менше місця. Ніхто валізи не перевіряв
-
Странно, а что за недомолвки?
-
Я не арендовал, но хотел… сервис довольно таки посредственный, столкнулся с кучей недомолвок и тд. Прокатка была Enterprise на 9-ой Аве
-
С арендой авто? Через какую компанию арендовали?
-
В банке , но лучше в Calforex
-
Помню что вопрос по страховке и цене был. Все это я уже узнал позже. Все надо было вытаскивать из этого продавана прям или потом просто сам уже нашел инфу. Не говоря про наличие авто. Фраза «ну вы как точно решите - тогда мы вам скажем что есть» - меня не сильно устраивала)) В Европе я приходил и четко знал цену, что туда включено и тд. Тут - жопа)
-
Ну если ее ещё не было, значит она poor, и по этому первый взнос будет по любому, окей) спасибо
-
Подскажите где лучше приобрести телевизор и ПС?
20 Jan 2023, 19:11
57068/375650
4 minutes ago