UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не ма за що. Раджу подивитись ціни в Канаді на ті ж речі. Те що по такій же ціні, я не брала. А шампуні, які мені підходять, тут коштують в 4 рази дорожче. Їх брала і доглядову за обличчям. Все інше купила тут. Гель для душа, зволожующі лосьйони, зубні пасти тут покраще американські. Декоративна косметика світових брендів також по гарним цінам
-
youtu.be/-GWyufAuAho
-
Заповніть онлайн , ArrivaCan є такий додаток
-
Вітаю! Підскажіть, хто користується банком RBC 💸 чи можливо переказати кошти на Wise чи український банк?
-
Ми літили SunExpress з Туречінни , суткі у Франкфурті, та потім Air Canada до Калгарі. Повторний чек інн проходили.
-
Шаную
-
Здравствуйте Подскажите ,кто-то проходил медосмотр в Европе?или его можно сделать и по приезду в Канаду в течении 3х месяцев? Может кто-то знает как выгоднее это сделать ?
-
Здравствуйте Подскажите ,кто-то проходит медосмотр в Европе?или его можно сделать и по приезду в Канаду в течении 3х месяцев? Может кто-то знает как выгоднее это сделать ?
-
А скільки це займає часу ?
-
Декларацію , на скільки я знаю
-
Хто летить 28.02 з Франкфурт на майні до Калгарі ?
-
Привіт,підкажіть будь ласка 🙏🏻 В мене є пересадка в Торонто,я лечу до Калгарі,знаю що потрібно взяти WP в Торонто.Чи на ворк перміті все закінчується чи потрібно буде робити ще щось ?Декларацію і тд.
-
Mister safety shoes, home depot
-
Відправив вам смс
-
Гарного вам польоту 🙏🏻🤍
-
я теж не летів , але заповнив і завтра вилітаю,там все зрозуміло написано 10 хв на заповнення . В аєропорту тільки роздрукуєте і все
-
По прилету в Торонто вам будє потрібно спочатку поспілкуватися с автоматом, це десь хв 15, потім до офіцера якій даст вам тікет до імміграцвйної служби, це ще хв 5-10, а там ви можете провести від 10 до 60 хв. Потім, усе , ви вільні.
-
А декларація це є чекін так ?)бо я ще не летіла
-
Я ліки отримувала одразу у цій же волк ін, там аптека на місці, тому не підкажу щодо вашого випадку
-
Гречки по-прежнему нет. Зато нашла селёдку там
20 Jan 2023, 19:11
57099/372504
9 minutes ago