UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ChatGPT в допомогу) складе будь-який кавер на будь-який смак хоч 100 штук)
-
Зрозуміла
-
Дякую велике вам!
-
Та ні, то просто на сайті проблеми😝
-
Добренько що ви не читачі, але може хоча б слухачі або краще - глядачі ? Подивіться будь ласка відео в закріплених, там відповіді на всі ваші питання. А хлопчикам, що знімали та монтували це відео поставте вподобайку, або кращу підпишіться на канал. Особиста вдячність від податкового бухгалтера, Елли!
-
Просто спитала на фейсбуці хто точно знає де в моєму районі в сімейного є вільні місця, спрацювало))) Бо починала так само як і ви
-
50?
-
да даже в волмарте есть, дешевле всего будет, если нет времени с Амазона ждать
-
Поки що не хворіли, тільки були на знайомстві та отримали після огляду направлення на аналіз крові (не імміграційний). Тому не можу сказати задоволені чи ні, машиною від дому 5 хвилин до клініки тому як мінімум зручно
-
Хтось летів компанією Air Transat з Парижу до Монреаля❓❓❓ Як пройти реєстрацію в цій компанії, бо щось онлайн не можу знайти
-
Доброго вечора, можливо хтось буде їхати 20.03 з Варшави до Калгарі через Лондон? Теж їду, разом було б веселіше)
-
Так прикольно у всіх виходить все, у мене повна шляпа) Реально, я трошки вже починаю хейтити місцевий аналоговий сервіс. І кого знайшли якщо не секрет? Всім задоволені?
-
Без знання англійської ліцензію не отримати тут, так що апріорі буде
-
В Україні тисячі іноземних студентів навчаються в медичних вузах.
-
Прикольно. Но английского у того доктора не написано. Впрочем, может по дефолту имеется в виду
-
Дякую)
-
Чому? Я в здму викладала студентам із Індії і вони хоча і навчались англійською вже к 6му курсу добре російську розуміли
-
Это типа темплэйт или прикол такой? Я с трудом представляю доктора индуса, который на русском говорит)
-
Secure deposit - залог грубо говоря
-
привіт, скажіть будь ласка через скільки часу прийде виплата після оформлення? дякую
20 Jan 2023, 19:11
57172/372585
less than a minute ago