UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка, окрім допомоги по CUAET, є ще якісь? Читала десь що 6 місяців платять, а яка сума і де це можна прочитати? Буду дуже вдячна за відповіді!
-
Всім привіт мене звати Адріана . Працюю в компанії телус в відділенні promotions(знижок ) маю найкращі ціни на домашні сервіси та мобільний зв’язок , пишіть свою повну адресу мені в приватні повідомлення і я вам скажу які тарифи та ціни доступні по цій адресі . Ціни онлайн чи в торгових центрах набагато вищі , тому пишіть буду рада допомогти кожному ))
-
Всім привіт мене звати Адріана . Працюю в компанії телус в відділенні promotions(знижок ) маю найкращі ціни на домашні сервіси та мобільний зв’язок , пишіть свою повну адресу мені в приватні повідомлення і я вам скажу які тарифи та ціни доступні по цій адресі . Ціни онлайн чи в торгових центрах набагато вищі , тому пишіть буду рада допомогти кожному ))
-
Всем привет, кто то хочет домой? Жалееет? У меня приступ паники, через две недели вылет, машину продал, квартиру уже пересдал , но я жутко паникую что на смогу или не получится мы втроём ребёнок 6 лет , бюджет не большой 6+ 7,5 помощи, хочется поговорить может у кого тоже так было, жуткая тревога и любимая тоже уже не уверена) только без слов прошу, типа ты ж мужик и тд) все мы люди , спасибо
-
Краще зробити і жалкувати, ніж не зробити і жалітись! Я так гадаю.
-
я тут месяц, и скажу, что потратил своих 5000 кад и соцпомощь 7500. Но это с арендой квартиры оплаченой до 1 мая и машиной простенькой. Так что для старта сумма нормальная, главное через неделю уже бежать искать работу, а не посаунам и курилкам шарахаться :)