UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну в моем случае жена говорила что любит летать, но когда попали в турбулентность и она увидела как самолет крылышками машет как орел - резко разлюбила 😂😂😂
-
Ой, я Вас дуже розумію, не знаю як я це переживу, дві пересадки, двоє малих дітей, і чоловік, який боїться літати більше ніж я😅
-
вот тоже как у тебя, только дитю 5 лет и с школой пока пролетаем до сентября. Так что у тебя еще и позиции лучше, так как уже 6 лет ребенку и можно в школу отдать на полный день и даму свою на работу отправить
-
Треба ж було це питання задавати до того, як купляли квитки
-
🤷♂
-
Местные проблемы, вопросы, и начинаю разгонять
-
Просто тихенько надіюсь, що нас це обійде боком, і переліт буде м'яким :)) але читаю Вас і стає страшно😂
-
Я хз, оно как то моментами) особенно когда что то не сростаеися немного
-
Уфф, а пересадка в мене 1г.5хв. 🥸
-
Обов'язково в першому місті Канади, куди ви прибуваєте. У вашому випадку, Монреаль
-
Гони ты эти мысли. Лучше английский улучшай, документы делай. Сам 11.03 лечу с тремя детьми. Пока голова и руки заняты, паника отступает 😁
-
Нюанси есть какие то? Собираюсь покупають билет и думаю сейчас. А вы покупали где билет?
-
Шото шансов нет успеть наверно.
-
в АірКанада дають вино + дьюті фрі на пересадці - деякі так зі страхом польотів борються :) з дітьми проблема - чим їх зайняти під час трансатлантики (перші 2 рейси будуть коротенькі - вони будуть зайняті + телефон/планшет). головне щоб це був "єдиний" рейс (де багаж отримуєте вже в кінцевій точці)
-
Якщо квитки на рейс до Калгарі можна обміняти, я би радив вам так і зробити. А якщо вже ні, то що ж вам залишається, бігти першим з літака, і сподіватись, що встигнете
-
Ну вроди как по статистике авиакатастроф изза оторвавшихся крыльев почти нет. Так шо пусть машет 😂
-
А реально билеты продать с west jet? Или деньги вернуть?
-
ВП можна і на місці оформити, але це буде довго
-
Возможно)
-
Я думаю, це лікується переїздом, потім стільки буде справ, що часу на дурні думки не вистачатиме:)
20 Jan 2023, 19:11
57549/378053
9 minutes ago