UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ще від джетлага добре Мелатонін рятує або не давати дітям спати у літаку :))))
-
Спасибо, поняла. Но, например, декларирует только кто-то один из семьи всю сумму или мы оба декларируем одни и те же деньги?
-
декларируйте по максимуму, это только поможет в будущем! за декларирование канадская таможня не возьмет ни центра налогов, зато будет декларация о ввозе денег, а она понадобится если менять в обменниках деньги
-
гель не нужен, толку с него нет, только электролиты типа регидрона, ну или тут местные в аптеках и супермаркетах продаются нормальные. И если есть возможность купить сахаромицеты булларди - хорошая штука
-
Есть ли там волонтёры в аэропорту ещё или уже сами там
-
Извините, может глупые вопросы, но просто кто уже через это проходил🙂
-
Можно через ArriveCan декларировать, правильно? Заранее? Или можно и на месте?
-
Спасибо
-
можно делить можно не делить. Какая разница, если с мужем нет желания по приезду разводится :)
-
Привіт, є хтось, хто летить 5.03 Бухарест-Відень-Торонто-Калгарі? Давайте об'єднуватися, бо разом спокійніше😊
-
Аххах)) знаєте що таке діти які не посплять у свій час?) після польоту ніякий мелатонін і алкоголь не допоможе 😁
-
По прилету
-
Звісно
-
Можна написати Вам в особисті?
-
А я вот сама буду лететь, муж позже прилетит, и я ней пойму с чего начинать в аэропорту Калгари? Где поселится и тд
-
добрий день. Лечу сьогодні до Канади, піжкажіть будь ласка, де краще міняти €, чи може хтось по прильоту иає можливість обміняти 1200Є
-
Так ви можете працювати як приватний підприємець під власним ім’ям. Якщо будете вживати інше ім’я ніж власне, рекомендує зареєструвати trade name у registry (там де ви робите права чи health card).
-
Я теж думав шо там шини😂
-
Доброго ранку, де придбати сим карточку Fido в Калгарі, є спеціальні магазини?
-
Дивіться у великих супермаркетах, ТЦ, наприклад: Best Buy, Walmart та інші.
20 Jan 2023, 19:11
57583/374616
3 minutes ago