UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можна написати Вам в особисті?
-
А я вот сама буду лететь, муж позже прилетит, и я ней пойму с чего начинать в аэропорту Калгари? Где поселится и тд
-
добрий день. Лечу сьогодні до Канади, піжкажіть будь ласка, де краще міняти €, чи може хтось по прильоту иає можливість обміняти 1200Є
-
Так ви можете працювати як приватний підприємець під власним ім’ям. Якщо будете вживати інше ім’я ніж власне, рекомендує зареєструвати trade name у registry (там де ви робите права чи health card).
-
Я теж думав шо там шини😂
-
Доброго ранку, де придбати сим карточку Fido в Калгарі, є спеціальні магазини?
-
Дивіться у великих супермаркетах, ТЦ, наприклад: Best Buy, Walmart та інші.
-
Вітаю! Залежить, який у вас телефон. Потрібно, щоб частоти телефона збігалися з частотами операторів в Канаді. Можна перевірити це на спеціальних сайтах (зараз не пам'ятаю назви) чи у інструкції до телефону і на сайтах операторів пошукати інформацію за частоти. Також, скоріше за всього, потрібно в Google Play переключити країну на Канада, щоб були доступні всі локальні аплікації.
-
У нас не было… а как у вас будет незнаю, зависит от того какой билет вы купите! Нам брали девочки из групппы, так как сами мы не хотели рисковать
-
Как раз в аэропорту это самое простое что вас ожидает, а дальше по ситуации…
-
Добрий день ! Підскажіть на якому сайті обрати квитки до Канади за нормальними цінами ? Дякую🤗
-
Я вчора купував париж- монреаль и назад ( так вийшло дешевше) за 2000 злотих на букінг
-
Очень хорошо, настолько хорошо, что аж плохо! (на более обобщенный вопрос по другому ответить хз как) Тема очень индивидуальная и у каждого свои ощущения
-
так там есть шины
-
точно не в аєропорту калгари, курс ужасный
-
в приватні написав
-
Обміняйте на долари перед відльотом якщо є можливість. З євро трохи тяжко в Канаді)
-
Привіт, хто був ще зареєстрований на безкоштовний розіграш квитків, але по цей час не зміг пройти далі? Будь ласка, напишіть у особисті, є декілька запитань. Дуже дякую!
-
Якщо немає візи то ніяк.
-
а скільки по часу може зайняти все оформлення в аеропорту? кілька годин?
20 Jan 2023, 19:11
57596/374877
3 minutes ago