UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, хто був у Public Library біля Quarry Park? Там можна роздрукувати документи?
-
Какие за 2 мес апойтменты? К стоматологу на след день записывались. К семейному приходили до открытия за полчаса и через час уже оттуда выходили
-
А здесь что не так? Все так же. Только домой не приходит. Ещё и лекарства бесплатно
-
Якщо коротко і грубо - там багато хімії і всякої фігні. Це як людині харчуватись тільки чіпасми і колою і то гірше.
-
Да за теме же medical exam,аппойнтменты на месяц/два,к стоматологу,или к другому врачу…согласитесь что у нас если заболел то или врач на дом приедет или отстоишь по месту в больнице,но попадешь к врачу и знаешь что тебе выпишут лекарства и тд.
-
Привіт, я збираюсь прийти. Якщо зміняться плани - напишу, але зараз збираюсь :)
-
Писали на рентфастер, так как было все равно абы заселиться взяли то что было, слегка оверпрайс как по мне но все же. Соглашусь с фактором удачи
-
Пощастило, напевне. Бо я нічого особливого не робила, а зняти вдалось і без оплати 3-4 місяці. Тільки депозит, як у всіх. Тому фактор вдачі теж працює
-
Лінки можна будьласка в лс? Акану вже скинули Оріджин і на консерви
-
(в чому прикол розумію))) а до речі, про повідомлення дітям та і дорослим простіше доносити через те, що треба робити. Тобто не "гаряче знизу, тримай", а " тут гаряче - тримай зверху за ручки". В рази допомагає підвищити рівень розуміння.
-
👍поддерживаю! Акана отличнейший корм и Ориджин. И в Канаде он в 2 раза дешевле чем в Украине . В Украине 4,5 кг стоит 3000-3500 грн В Канаде - 1400 грн И тут он есть и мокрый (консервы) по 2.40 дол за баночку.
-
Ребята, привет) Подскажите, какие есть заводы, склады в городе или близко к городу, чтобы туда можно было пойти работать женщине с базовым ( или ниже) уровнем англ) Также видела объявление о работе вахтовым методом 21/7 дней в северных поселениях (горничная или на кухне) Объявление, не сохранила к сожалению.
-
Звісно, то ми просто розвінчуємо міфи про віскас)
-
Та ніхто економити на котічкі не збирається Я просто не знав шо все настільки серйозно
-
Главный аргумент думаю это то что животное дольше жить будет и меньше болеть = уменьшит расходы на ветеринара
-
Це як постійно харчуватись 3-сортними овочами, або "премією", або мівіною Нууу, можна, але глина здоров'ю, і потім більше за лікування закинеш Ну і просто - тварина це ж частина сім'ї, і тому дішманом годувати такоє собі
-
Каже свою годує ним
-
Нам радив ветеринар
-
Акана хорошая, да.
-
І ще Шо скажете стосовно консерв ? Той же самий мусор?
20 Jan 2023, 19:11
5830/376991
13 minutes ago