UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
4015 17 Ave SE unit 101, Calgary, AB T2A 0S8 вроде да 🤔
-
Доброго дня) підскажіть чи є тут щавель?🌸☺️
-
Немає
-
Свідоцтво про хрещення дитини зазвичай просять
-
@am0nshi @mr_1nkognito
-
Добрий день! У кого діти ходять до католицької школи, підкажіть, чи просили у вас свідоцтво про те, що один з батьків католик? Подали заявку на вступ до школи, а вони надіслали потрібний перелік документів, серед який і це свідоцтво.
-
Его же можно вернуть в магазине без проблем
-
Воно того не вартує) по ціні буде в два рази дорожче, записатись важко. Потім ще й документи база не бачить на кордоні. І у вас тільки геморою буде додаткового) це за один день робиться в Канаді і безболісно)
-
Всем прекрасного дня! Кому нужны гривны в Украине, и могут здесь в Калгари переслать или отдать в руки наличными кады?
-
В арабських магазинах
-
мне тоже интересно это) Я снимала с гривневой карты в банкомате CIBC, 400$ снимаю, комиссия CIBC банка 3.50$, но на разнице курсах и тд в итоге около 1000 грн снимается на все-все комиссии и конвертации 😢 ищу другой способ.
-
Вони просять або свідоцтво дитини (католицьке), або батьків. Ще пропонують як варіант пройти католицькі курси
-
Підкажіть будь ласка які банки чи спілки дають картки та гроші на рахунок? Дякую!
-
я тоже не балуюсь - я для кальянов слишком ленивая.
-
Не все г@вно,що г@вно, напевно. Кальянами не балуюсь, але бачила в продажі в якомусь арабському чи турецькому магазині. Вже не пам'ятаю