UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Варшава-Лондон LOT Лондон-Калгари Westjet
-
Какая авиакомпания с Варшавы и какая с Лондона?
-
Малий час між пересадкою , 40 хв , літак запізнився
-
Варшава-Лондон(Хитроу)-Калгари Багажа нет, только ручная кладь
-
Але це через помилку авіакомпанії ?
-
Смотря какой рейс, аэропорт и пересадка. У нас багаж летел до Канады и визу мы не делали
-
Франкфурт один из самых больших и проблемных аэропортов. После пары опозданий там, отсутствия fast track, я вообще его 10 дорогой пытаюсь обходить
-
Та не, я бы из самолета в самолет прямо бы сел😅 Но нужно 5 часов ждать Спасибо большое за разъяснение)
-
По факту 30хв , і в Франкфурті великий аєропорт , так що прийшлось бігти
-
Тобто якщо було б більше часу то все б було добре
-
Ні , це авіоперевізник винен, багаж був включений з урахуванням пересадки
-
За 40 минут успеть бы из самолёта выйти
-
Тогда без визы. У вас ручная кладь и с багажом вообще вопросов нет. Лот садит без проблем, если пересадка в Хитроу. Визу транзитную вы можете получить на месте, если планируете выходить с аэропорта. Но наши 3,5 часа пролетели быстро, мы вообще пришли последние на самолет)
-
І ви просто не встигли їх забрати і зареєструвати на наступний рейс?
-
А якісь внутрішні рейси є.?
-
Latest vacancies from Real Recruitment realrecruitment.talentnest.com/en/jobs
-
Посмотрите flair airlines. Они дешевые, но, правда, мутные. Хотя я летала и норм, а у подруги три раза вылет откладывали
-
Побачив такий пост, читаю коменти, виявляється здавати такий бейсмент незаконно через розмір вікон. Але просять за нього 1800
-
Ні звичайно , та і фіксованої ціни не має
-
Доброго часу, підкажіть хто знає якою авіа компанією найдешевше добратися до Калгарі з Ванкувера? Скоріш за все якихось привілеїв для українців немає.
20 Jan 2023, 19:11
58715/374240
20 minutes ago