UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Они выглядят, как обычные люди 😁 смотрела видосы, как соседи из-под дверей у людей уносили. Еще как на приличном пикапе подъезжали и тырили. Короче, как повезет. К счастью, это скорее исключение, чем правило
-
Даже не знаю, если честно. Пока не сталкивались, поэтому и не выясняли. Наверное, не возвращают, но это предположение
-
Мабуть такі виключення. Ще згадала. Замовляла раніше в Україну багато зі штатів через np shopping, в яких склад в New Jersey так там такі об’єми доставок в час коли склад зачинений і знаю що деякі кур’єри щоб не вертатись другий раз просо під двері складу також кидали і все. Ми з чоловіком сміялись що місцевим крадіжкам можна там чергувати кожного вечора було і у вихідні
-
Летіли з таксою тиждень тому, Краків-Франкфурт-Калгарі. Коли вибирали маршрут і купували квитки то відкинули для себе маршрут через Лондон тому що Великобританія не дозволяє ввозу тварин будь якими авіалініями, в салоні, в багажному відділені і навіть транзитом, навіть як окреме Cargo. Тому запитуйте щоб хтось вислав тварину як окреме Cargo з Відня через Франкфурт в Калгарі. І дзвоніть в авіалінії чи можуть вони взяти тварину без супроводжуючої особи як Cargo.
-
Вот сразу по поиску выдало видос в Калгари (убрать пробел после fb. )Вполне приличная чучундра 🤷♀️
-
fb. watch/i-PYDPW3Te/?mibextid=NnVzG8
-
Привіт. Знайшла прикольний магазин с продуктами та одягом. Називається Saveaton, далі по дорозі від Маккензі. Там ціни просто копійчані на продукти. Пачки сухих сніданків всього за 1,99$, вода перси 8 баночок за 3,9(а в інших магазинах на скільки я пам'ятаю від7$), макаронів до 2 доларів за упаковку. Реально можна нормально набрати і зекономити. Там і одяг є орендований, це типу як Winners, але в два рази дешевше. До прикладу, худі Келвін Кляйн за 12 доларів знайшла. Кому потрібно, сходіть, не пожалкуєте))
-
Українські панянки обирають українських козаків 👍. 11 березня буде подія " українські знайомства" в стилі speed dating з продовженим спілкуванням після події (дивись посилання). Вхід - донат на українську армію 50$. Кого чекаємо - позитивно налаштованих людей, що бажають нових знайомств і спілкування. Особливість події - дівчат вже зареєструвалось більше🙊, а потрібна рівна кількість. Козаки, де ви🙋♂️? www.eventbrite.ca/e/love-is-in-the-air-join-us-for-a-fundraising-speed-dating-tickets-552298338197