UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ти впевнений шо трабл не з твоєї сторони? Жінка купляла мамі квиток,все О’кей було
-
при тому, що через те що в них руки з опи , пишуть ×увно код що стало причиною неможливості купити квитки
-
Я приезжал в Галифакс, то там офицер что ставил штамп в паспорт дал и разрешение на работу.
-
Ціни на квитки завжди скачуть) це норма,повторюсь
-
Причому тут програмісти?😂
-
Планую їхати до Канади в середині березня. Якщо хтось хоче знімати житло на двох, пишіть. Або в когось буде вільна кімната, пишіть Кімната рент оренда спільнаоренда
-
це взрив мозгу просто настільки круті програмісти що походу зміни роблять прям на продакшені. Мені було б всерівна якби тільки ціни не мінялися. А вони з кождним днем збульшуються
-
Привет. Когда последний срок нужно написать, что приду? Я свой график на 14 буду знать только 10го.
-
что то и у меня не особо получается у них на сайте что то сделать. Сейчас пробую через Kiwi все делать
-
То це норма
-
то з цінами теж якась дурня. Вчора в 8:00 ціна була 570 у 10:00 440 , у 10:30 572$
-
Хтось в курсі що з Westjet? 3 день у них не працює сторінка (то невдається зареєструватися, то не вдається взагалі зайти, то квиток взагалі нереально купити без реєстрації) короче супер круті програмісти "положили" сайт авіакомпанії. якось ще можна купити їх квиток ?
-
Принять то примут, мне нужно убедиться что work permit поставят
-
Нет не скажут, вас же должны принять и поставить визу)
-
Всем привет. Подскажите разрешение на работу в аэропорту по прилету выдают круглосуточно или есть часы работы ? Я прилетаю вечером 21:00 мне не скажут ждите 9 утра?)))
-
Доброго дня) Можливо хтось відправляв гроші до України у валюті. Як це робили?)
-
Всем привет. Ребят, кто в курсе , нормально ли обменивают старые долларовые купюры в обменниках ?
-
Просто берите на неделю, к там продлите по приезду, но это если у них никто после вас не занял
-
Да, это хорошо. А как, писать напрямую? Может дадите контакты таких людей с кем можно договориться?
-
Очень даже
20 Jan 2023, 19:11
5935/376652
7 minutes ago