UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Квиток потрібен. Особливо на парковці, щоб його було видно. Штрафують в основному коли ви припарковані та без квитка. Щоб у самому Banff під час руху зупинили- не стикалася
-
Всім привіт, як можна доїхати до Банф з Калгарі? Може хтось знає як орендувати машину без кредитної карти ?
-
Доброго дня, якщо підлітку 17 років, планує навчатися у 10-12 класи, чи може він при в’їзді отримати work permit, а не visitor record, як зазвичай отрмують діти шкільного віку. Також чи матиме він можливість навчатися в школі з work permit
-
Рейс з вроцлава в Калгарі , пересадка в Франкфурт година , квитка два але без перерегістраціі багажу , просто не встигли перевантажити в інший літак
-
може ліміт на оплату в інтернеті збільшити треба
-
А як так сталось? У вас білет один був?
-
є буси рейсові, шукайте
-
Cibc
-
підкажіть будь ласка, прийшов перший пейчек, правильно розумію шо треба буде потім платити Alberta tax, чи це вже кінцево і більше нічого не потрібно? замалий податок щось, чи все вірно?
-
На 10:50
-
Якраз той, що годину і 15 хвилин
-
На 6.55 виліт та 10.50
-
Там їх два є , 1.20 та 5 годин
-
Ви залишали на валізі свої дані? Чи просто потім в аеропорт телефонували?
-
Вроцлав - Франкфурт - Калгарі
-
Який рейс ?
-
Жесть Мені так само летіти 🙇🏻♀️
-
Тоді ; 1.регістрація почалася десь в 9.45 на борт , дуже швидко 2. Сфотографуйте чемодани та квитки 3. Літак може запізнитись ( у мене так було ) 4. По можливості прорахуйте маршрут в аеропорту франкфурта , вам завчасно прийде смс якщо ви дану послугу активували , щоб знати куди йти чи бігти 5. Павербанки аккумулятори і комп не залишайте в чемодані , компанія може накласти штраф
-
І взагалі чи дуже складно орієнтуватись? Бо знаю, що аеропорт дуже великий, а ще потрібно паспортний контроль проходити.
-
А можно детальніше про 4-й пункт?
20 Jan 2023, 19:11
59614/376045
7 minutes ago