UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В мене 1 телефон і 1 ноут, який я використовую не так часто, тому поки хватає, там побачим, але так, діло було в контракті, не хотів прв‘язувати себе до одного поовайдера)
-
Добрий вечір .Хто знає як заповнити форми для курєрського пересилання паспорта з Варшави до Едмонтона(Канади).З візового до консульства?Буду дуже вдячна за будь які підказки.🙏
-
Та я дивилася але на людину така ціна що дешевше в Ванкувер злітати😉
-
Ходят легенды, что если у тебя контракт на интернет или газ, то твой пермит автоматически продлевается до окончания контракта 😂
-
И все.
-
Я прикинул шо мне 250 с головой
-
Понятия не имею. Позвонил в шав, сказали что пакеты 55/65/75 за 250/500/750мб
-
А як ви отримали 250 за 55 ?
-
Хм. Треба телефонувати. Може телефоном дають знижку
-
18 февраля
-
У них сейчас 250 за 80$. Контракт на 2 года и, если разрываешь, то 15$ за каждый оставшийся месяц
-
А коли це було ?
-
А когда планируете?
-
Та пофик на эти все кредитные истории.
-
1. Не факт що вас візьмуть в ту школу яку ви хочете, зрозумійте ви не маєте можливості вибирати 2. В теперішніх умовах попробуйте знайти квартиру у нормальному районі хоча б, я вже не говорю про прив’язку до шкіл 3. Або хоча б знайти нормальну квартиру, в якій ви захочете жити поки дитина буде ходити в ту школу, і не за всі гроші Для прикладу, біля нас школа з високим рейтингом, але там черга, щоб попасти на навчальний рік 2022-2023 потрібно було записуватись в квітні 2022
-
Пару баллов в кредитной истории снизились
-
Хто хоче пограти кьорлінг в суботу 4 березня, є три місця, з 4:15 до 6:15 р.м. Вартість за 1 людину - 28.22 CAD, е-мейл для переводу напишу в лічку.
-
21 прилетіли. 27 допомога прийшла
-
завтра
-
Подскажите пожалуйста, когда будет ярмарка вакансий
20 Jan 2023, 19:11
59719/372205
23 minutes ago