UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Wise, Paysend
-
Я дякую все розумію ми хотіли швидше полетіти але затримали візи а білет наперед некупеш бо люди чекають на візу більше пів року тому так вийшло.
-
Зичте у знайомих гроші,тому що поки роботу знайдете,може декілька місяців пройти, квартиру оплачувати треба,на вашу сім'ю ще від 1800 дол в міс,багато лендлордів хочуть зразу за 3 міс + депозит. З хостами дуже складно,їх просто не має. Готелів з 1 квітня безкоштовних взагалі не буде .Як варіант приїхати тільки вам, облаштуватися,знайти роботу, тоді везти сім'ю
-
Дякую за пораду буду щось вирішувати
-
теперь мне очень интересно где Иван с семьей сейчас находятся и почему решили лететь именно в Канаду, и это при том что в куче европейских стран и проще устроится и есть помощь с жильем и выплаты
-
несправедливо, себя-то вы морально настроите, а для соседей это будет неожиданный пиздец. возьмите для них вкусняшек что ли в качестве извинений
-
Добрий день шановна група! Такий сценарій. Чоловік, жінка, двоє дітей. Всі подавалися гуртом і отримали візіт візи. Прануємо переїзд до Канади влітку. Чоловік був у Канаді і вже отримав перміт. Тут все ясно, чоловік може приїхати літом та працювати. Що до родини питання, чи зможе жінка знаходитись у Канаді з чоловіком, якщо по приїзду йї не дадуть ворк перміт. По суті віза дає право на перетин кордону, право знаходитися у країні дає ворк перміт. Чи достатньо буде одного ворк перміта, що має чоловік, щоб вся сім'я знаходилась у Канаді?