UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем спасибо
-
Від лихоманки Advil та tylenol Від нежитю - otrivin та будь-який спрей з сольовим розчином (питати saline)
-
Рейтинг - умовний показник наскільки школа гарна чи погана (складається з успіхів по дисциплінам та усіляких % ESL і т.і.). Але наявність школи поруч с житлом то взагалі не гарантія потрапляння туди. Якщо хтось шукає житло "по школах", то йдіть на сайт СВЕ і там вводіть бажану адресу і дивіться яку школу воно запропонує - це вже буде інфа куди дитина потрапить. Бо, коли розглядали житло з школою через дорогу, то СВЕ показувало геть іншу (гірше і довше їхати).
-
А что тут продают от простуды/насморка/температуры? Тайленол?
-
Дома застраховані їх власниками, а от ваше майно всередині цього дома ні.
-
Сравнение в лучшую сторону здесь?
-
Вольтарен
-
Поясніть будь ласка як оформити підлітка у школу, недавно приїхали не пойму з чого почати на рахунок школи
-
Добрый день. Подскажите лаборатории для сдачи крови с живой очередью
-
Пробуємо зареєструватися а там просить айди карту, це де її брати?
-
Щиро дякую.
-
І доречі адвіл і тайленол це не тільки від головного болю, воно діє при багатьох локалізаціях
-
Доброго дня. Я сьогодні була в трьох різних лабораторіях,без попереднього запису не приймають.В них змінилися правила.
-
ну, беручі до уваги, що рейтинг там взагалі по результатам 2021 року, то в цій інфі є сенс дивитсь тільки на відсоток ESL і все. Інше то таке вже
-
Доброго дня Маю на карті гривню Можу обміняти на cad при особистій зустрічі Якщо актуально, напишіть в приват 🕊️
-
Так
-
Вигрузка
-
А як ви утилізуєте усі ці сотні мегабіт або гігабіти у країні, де нема нормально торентів? :) Навіть для перегляду 4к у 2-3 девайси вистачає 100-150 чесних мбіт.
-
З створення аккаунту на сайті cbe
-
Всім привіт. Потрібно терміново обміняти мою карткову гривню на ваші кади, 1к кадів етранфером або кешем. Якщо хтось може допомогти, буду дуже вдячний. Під'їду по Калгарі куди потрібно
20 Jan 2023, 19:11
60160/372750
5 minutes ago