UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Іноді 5:1
-
Але ніколи не однакова
-
То тут іноді навіть 10:1
-
Якщо в Україні багато хто робив 1:1
-
вас кине на SchoolEngage - там створюєте аккаунт і додаєте "студента" - заповнюєте анкету в кілька кроків
-
Як тут влаштовано: чим вища швидкість завантаження тим вища швидкість вигрузки
-
На сайті СВЕ обираєте www.cbe.ab. ca/registration/registration/Pages/current-school-year.aspx (приберіть пробіли) і обираєте програму
-
Ось тут і входить перевага
-
Наприклад я коли в телеграм загружаю в чат гіговий відос і я його завантажу не за 5 хвилин а за 30 секунд
-
ну Телус, здається, на деяких тарифах має 1:1. хоча, наскільки воно стабільне - то тільки час покаже
-
там головне щоб був пруф оф адрес - у нас не прийняли рент агрімент, довелось з банку войд чек фоткати (хоча це просто папірець без будь-яких печаток :) ). Якщо є банк стейтмент, а бо ютіліті білл - загружайте їх відразу - буде швидше
-
Дуже вдячна за докладне пояснення.
-
А от хто підкаже - якщо я підключив Телус 1 березня, а мені у аппці показує Feb. 12 - Mar. 11 (8 days to go) - то що за прикол такий? через 8 днів тариф перетвориться на гарбуза? :)
-
Школа елементари (навіть думки не маю який рейтинг)
-
Друзі, ми шукаємо 1 бедрум (можливо +ден) 2є дорослих+кіт. Працюємо в IT, роботи місцевої поки не маємо, але активно в пошуці. Район, крім NE та крайнього півдня/півночі. Бюджет до 2100 з паркомісцем. Може хтось виїжджатиме, будемо вдячні за варіанти.
-
Вибачте за мою тупість, номер студента це що, як заповнити?
-
Добрий день ,ми родина 2 дорослих і 2 дітей ,шукаємо 2 х кім .квартиру недалеко від c -train .з 10березня .Дякую
-
Там не потрібен CBE ID, якщо ні наклацати нічого зайвого. Передивиться, що ви обрали до цього. Потрібно створити аккаунт. Потім додати students, потім на кожного із students зробити заявку/ application.
-
Це не те, я так само спочатку не там почала реєструватись. Зайдіть за посиланням що я кинула вище і там створіть акаунт
-
Є підвальне приміщення 3 спальні 1 ванна туалет. Проплачена до 2 квітня на Airbnb. Ми знайшли постійне житло і з 10 березня переїжджаємо. Кому потрібно з 10 березня по 2 квітня звертайтесь в приват. Ціну обговоримо дешевше не знайдете.
20 Jan 2023, 19:11
60185/372553
17 minutes ago