UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за інформацію
-
Привіт. Шукаю репетитора англійській для батьків, чи може хтось може рекомендувати в Калгарі? Бажано не онлайн. Дякую !
-
+ вимоги до роботодавця, освіти, мови
-
Там два потоки. По одному треба 1 рік відпрацювати в Альберті, по іншому, якщо маєте досвід роботи 24 місяці протягом останніх 30, і маєте Джоб оффер по цій самій професії тут в Альберті, тоді можна подаватись на ПР.
-
alberta opportunity stream
-
Искал , ничего конкретного, поэтому и спрашиваю
-
Так підійде. Головне, щоб ви мали всі підтверджуючі документи. І залежить по якій програмі ви хочете отримати ПР.
-
Шукайте по чату про ключових словах
-
А чи підійде для подачі на ПР наприклад, якщо людина працювала 5 років в Чехії на одній фірмі? Дякую
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, где лучше пройти мед осмотр ?
-
Не пам'ятаю вже
-
Я ж кажу, що маршрут був складний саме на той день, що нам потрібен. Я тоді дивився на Google flights, який мені такий варіант ви запропонував)
-
А хто фізично перевізник на Порту - Торонто, ейр Канада?
-
Спасибо Вам большое, очень приятно, что в таких группах не только гнобят друг друга 😄 Хорошего Вам вечера
-
Краще на скайсканнер варіанти глянути і купувати на сайтах ак, ну буває ясна річ щось інше вистрілює, але це виключення скоріше.
-
Я ж про свій досвід кажу, і як додаткова можливість для тих, хто ще збирається летіти)
-
Я про це тобто
-
Ну в них там цілий конгломерат і хтось квитками займається. Ну таке, глянув щось просто довільне, показало не всі варіанти прямих + дорожче ніж сайт авіакомпаній
-
Це їх фіча, як і букінг готелів чи аренда авто
-
Настройтесь на позитив. Безвыходных ситуаций не бывает. Это я вам говорю по своему опыту. Как человек застрявший в Шарль де Голе в свое время и с полицией и визой ( которая была действительна 24 часа) была сопровождена и посажена на другой рейс). Безвыходных ситуаций почти нет. У вас хорошие билеты. И много времени в запасе.
20 Jan 2023, 19:11
6032/376899
about a minute ago