UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Іноді може повезти, і воно пройде, але це 50/50
-
І знаю я е на жаль з власного досвіду
-
Прикол телуса в тому що він приймає лише канадські айді, в той час як роджерс/белл приймає все. Так саппорт може і допоможе, але у телуса середній час очікування оператора 30-50хв
-
Поділіться досвідом... Питання до рослих хлопців 1.90 і вище... Де ви і які купували матраци... Бо всі які не дивлюсь, Кінг сайз то у всіх довжина 80 інчів або 2.03 м. В Україні у нас був 220*200 і не було проблем його знайти... Тут які не дивлюсь максимум 2м... Ноги звисатимуть...😅
-
Собі брали оцей: HASVÅG Spring mattress, medium firm/beige, Queen Я дуже довольна, люблю коли не дуе м’які матраси. Цей ближче до трердих але пишуть середної жорсткості. А дитині такий: MORGEDAL Foam mattress, firm/dark gray, Twin Теж на ньому спати дуже зручно
-
Ehh
-
Тут максимальна довжина 2 метра. Хотіла синові дабл купити,так дабли 190 см, прийшлось купити квін довжиною 2 м,бо син вже 185 см росту
-
Привезли.
-
Домашній інтернет. На сайті є можливість вибрати або водійське посвідчення або сін і більше нічого.
-
Здравствуйте.Очень нужно постоянное жильё для женщины в Калгари. По прилёту отель не дали, так как большой наплыв людей и всё занято.Сейчас снимает отель посуточно, что очень дорого((( Нужна хотя бы комната.Может кто ищет соседку, что бы разделить жильё. Помощь тоже не смогла оформить, так как сказали нужен постоянный адрес.
-
Ми за порадою підключили інтернет Oxio. Найголовніше, що без контракту! З рефералкою перший місяць безкоштовно. Модем висилають поштою безкоштовно. Підключають робітники Shaw. І нам дуже сподобався customer service, відповідають онлайн і у вихідні, і ввечері). Хто вирішить скористатись- ловіть рефералку RAVHKTH
-
Вам потрібен матрас розміром California King, так і шукайте. Гугл говорить що є в Калгарі такі, думаю можна замовити і на сайтах