UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а как получить бенефиты ?
-
Насколько больше 190см? У меня +2, на стандартном квин 2м длиной все супер. Есди +22см то наверно будет как в плацкарте
-
Доброго ранку всім. Ми сім‘я, двоє дорослих і дитина 3 роки. Підкажіть яке житло по правилах ми маємо шукати? Може в когось є варінти, з радістю розглянемо.
-
Дякую за інформацію
-
До 5 лет однокомнатная
-
Дякую, мені вже теж. Накліяли вже☺. Тепер чекати ще місяць, щоб оті за 4$ привезли🤣
-
Через Gateway спочатку зареєструвалась на тестування рівня. Робили у CLARC онлайн. Потім мені запропонували 3 часу для відвідування курсів: групові зранку (Я працюю з 12, то тоді б мусила раніше йти), групові ввечері (Взагалі в прольоті, бо вони з 6ї здається). І індивідуальні з вчителем: займаємося 30 хвилин на тиждень у зручний для мене час, а потім весь тиждень я роблю домашні завдання. Окрім того, що є на офіційному сайті організації, де я навчаюся, вчитель ще дає купу завдань через гугл-док. От і виходить, що щоб зробити всі необхідні завдяння треба багато писати. Там багато питань, на які треба робити розгорнуті відповіді
-
или это что другое ?
-
хелси карта , это мед страховка
-
В письме с хелс картой прийдёт форма, ее заполнить и отправить назад
-
В правилах есть ссылка
-
Как получить приглашение в канал ? Он закрытый
-
Не стандартний, metal здається.
-
Думаємо від якої фірми підключати
-
Всім привіт Підкажіть який маєте домашній інтернет, скільки платите і з якою швидкістю? І чи задоволені?)
-
Але в чоловіка звичайний і все працює також
-
Підкажіть будь ласка вони щодня по 8 годин, бо їду з татом, він англійську лише почне вчити і цікаво чи їх можливо з якоюсь роботою поєднувати чи краще суто 2 тижні мову вчити а вже потім щось шукати
-
Скажіть будь ласка а куди писати листа?
-
Це зрозуміло, але хочаб якісь базові фрази, тому цікаво ті, хто на них ходив мали ще час на якусь роботу чи суто мова, бо грошей не так багато будем брати, щоб виключно вчити мову без роботи
-
Треба розуміти, що за два тижні - мову не вивчити в будь-якому випадку
20 Jan 2023, 19:11
60593/374293
6 minutes ago