UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але в чоловіка звичайний і все працює також
-
Підкажіть будь ласка вони щодня по 8 годин, бо їду з татом, він англійську лише почне вчити і цікаво чи їх можливо з якоюсь роботою поєднувати чи краще суто 2 тижні мову вчити а вже потім щось шукати
-
Скажіть будь ласка а куди писати листа?
-
Це зрозуміло, але хочаб якісь базові фрази, тому цікаво ті, хто на них ходив мали ще час на якусь роботу чи суто мова, бо грошей не так багато будем брати, щоб виключно вчити мову без роботи
-
Треба розуміти, що за два тижні - мову не вивчити в будь-якому випадку
-
Ось воно
-
Напишiть менi в особистi
-
Посилання не дають скинути
-
І до речі, багато корисного матеріалу вчитель дає з інших ресурсів
-
Дякую! Чекаю на тест ще)
-
Так, звичайно. Але я вперта, я сама все поки не зроблю то не заспокоюся
-
А є підтримка вчителя, якщо шось не зрозуміло?
-
One bedroom сдадут для семьи с одним ребенком или нужна двушка?
-
Смотря сколько лет. Вроде до 5-6 ок.
-
І вже точно не за два тижні.
-
так це я знаю , я думала може зара приблизно у всіх за 3 чи щось таке дні , щоб знати , коли почати пошук квартири
-
Ви не зможете влаштуватись на роботу за два тижні. Треба буде спочатку оформити певний перелік документів, відкрити банківські рахунки тощо. Дуже тяжко і фактично без результатів буде часткове відвідування таких курсів (типу збігати та годинку другу щось там підоформити). Англійська мова як і все інше вчиться самостійно. Прикладаючи максимум своїх зусиль. Курси це лише напрямок. Самі по собі курси нічого нікого не навчать, поки людина не зрозуміє що їй це потрібно як будь-яка частина її тіла чи організму.
-
5 днів макимально
-
доброго дня , хотіла запитати , за скільки зара приблизно приходять гроші ( 3.000) оформили учора ?
-
З 9 до майже 4ї 2 тижні
20 Jan 2023, 19:11
60608/375933
7 minutes ago