UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я дуже затупила, бо не прочитала відгуки
-
Лише час пересадки мене заспокоїв, навіть якщо якісь негаразди, то часу достатньо аби дізнатися що робити
-
В нас був складний маршрут, і це був єдиний зручний варіант
-
Якщо з агрегаторів обрати, то купляйте авіа квитки на Booking.
-
Є чого переживати, але там запасу часу куча. В них щось же типу автоматичної реєстрації повинно бути, гляньте розділ про реєстрацію на сайті
-
Так, чула багато хто купляв там квитки, та обрала за привабливою ціною, але тепер прочитала відгуки і вже трішки страшно🙂
-
@V_Marchuk
-
Кто-нибуть знает как отменить запись в фудбанк? в письме, что пришло, есть ссылка только выбрать другую дату.
-
Це ківі?
-
Kiwi фігня звичайно, але це не кацапська контора, я вже Вам здається про це говорив
-
Из Европы. Все документы отправляются в сканированном виде и подгружаются.
-
Пролистайте пару сообщений выше. Ребята летят вашим маршрутом. Напишите им если что по цене и на каком сервисе они покупали билеты ✅
-
Дякую Вам за таку розгорнуту відповідь🥹
-
Просто на скріні було 1,24, тому і спитав
-
зрозумів, дякую велике)
-
Ну у вас тарифы чуть разные. За 2ю линию они дают 5 долларов скидку изначально. А по суммам в счёте 211 и оплате 106 разница на 105 долларов - как раз 2 по 50 с 5% налогом.
-
фідо, в них в магазині. В рахунку є суми для різних номерів, по 102 і 108 відповідно, просто в самому фідо на двох номерах по нулях, хоча перед тим як оплатив, були мінуса
-
Посмотрите внимательно счёт (bill). Очень похоже, что вам компенсировали плату за подключение (по 50 долларов за номер). Вы где брали SIM-карты?
-
Тогда вообще можно на раслабоне 🤣
-
У меня была стыковка 16 часов так что для нас это было не проблемой
20 Jan 2023, 19:11
6062/376211
5 minutes ago