UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Канцелярия там. Первый, который в голову приходит, около станции Downtown Kirby
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
А в Shaw це прикол такий відображати баланс з мінусом? Зайшов подивився в мене -88 доларів, ну думаю поповню, кинув 90 доларів, тепер -178 :)
-
Emergency Financial Support (ежемесячные выплаты для особо нуждающихся) UEEFSB Financial Eligibility The UEEFSB program is income and asset tested. To be eligible for monthly benefits under this program an individual or family must: □ be unable to pay for basic needs; □ not have monthly income exceeding the benefit rates below; and □ not have assets, such as cash or savings, exceeding three times the monthly benefit rate, that the household is eligible to receive below (assets in Ukraine such as property are not considered).
-
Всім привіт! Ми два дні як прилетіли в Торонто, але хочемо переїхати до Калгарі. Шукаємо роботу. Чоловік - інженер-технолог харчових виробництв, має досвід розробником різних харчових технологій, дуже хороші знання в харчовій хімії. 20 років досвіду технологом, розробником, зав.виробництвом. Англійська А2, знає всю професійну термінологію, прокачує мову далі. Активний, ініціативний, МЕГА працьовитий-результативний. Якщо хтось працює на харчовими виробництві і вам треба працівник , напишіть БУДЬ ЛАСКА!!!!!!
-
Про себе - Я маю досвід технологом харчового виробництва( маю освіту) більше 6 років була домашнім кондитером. А ще дуже добре клею обої. Готова працювати і по спеціальності і ні. Рівень англійської низький, розумію більше ніж можу сказати. Вивчаю.
-
Добро пожаловать в толерантное общество!
-
Нет конечно. Они же тоже люди.