UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір) можливо тут є вегетаріанці чи вегани ? Якщо вже знайшли щось цікаве з продуктів то порадьте будь ласка😊
-
А без тумбочки,яка ціна телевізора?
-
Без проблем
-
370$
-
як це довести? бо я не можу сподіватися на тіх кто там залишився що вони підуть проти нинішньої роботи. я зрівнював вимоги до саба і ємплоя, звісно ми працювали як емплої
-
Привіт.Може хто знає,чи є вакансіі на Амазон?І чи взагалі беруть туди українців без англ.мови. Може є в Калгарі склади подібні до Амазон?
-
Не хуже ни разу
-
та ні)
-
Хочу вас заверить что в плане медикаментов здесь есть всё и даже больше. С европы не навозитесь 🤷
-
Доброго дня! Плануємо прилетіти до Калгарі 28-30 березня! Підскажіть будь-ласка до кого можна звернутися с приводу найму житла, квартири? Можливо хтось користувався професійними послугами рієлтора або фірми які порядні та реально можуть допомогти. Наперед Вдячний за відповідь!
-
Привіт.Може хто знає гарного перукарня,який підстриже,як хочу я.Дайте контакти будь ласка
-
Лучше чем пиво)
-
що по швидкості? якась шляпа в моєму домі
-
Дякую за відповідь. Від народження тим користуємося. Скоро літо, наш вже кінчається)
-
Вітаю! Пропоную послуги няні для діточок з 1 року в північній частині Калгарі. Вдячна буду за пропозиції в приват. Гарних вихідних 🙂
-
Фу, бурбон:-)
-
Советовать тут, достаточно сложно, тк у всех разный вкус. Обратите внимание на холодильники( SafeOnFoods прям отдельно стоящий), в Walmart в обычном длинном холодильнике. Есть большой выбор растительного йогурта ( тут только методом проб), dairy free cheese, мороженое, масло и т.д Выбор растительного молока тоже достаточно огромный. Как того что стоит на полках🤢, так и в холодильнике( смотрите состав, выбирайте органическое с миним составом). Из интересного- в Costco есть макадамия молоко. Большой выбор хумуса, гвака, сосисок и т.д
-
Ну для меня совнительная польза в жировых эмульсиях (молоко растительного происхождения) или в сосисках из гмо соевого белка
-
Ну почему же 😂 я не вегетарианец, но люблю интересные штуки слопать с хорошим составом
-
Звучит ужасающе 😂
20 Jan 2023, 19:11
60930/375073
5 minutes ago