UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та я в Мувінгу працював в минулому році півтори місяца та був влаштований як селфй імплоїд. Це потрібно тепер в цьому році подати декларацію та заплатити налоги?
-
Якщо роботодавець запитав, значить зразу треба
-
Це для роботи при влаштуванні або якщо були зміни
-
Спасибо 🙏
-
А вже потрібно заповнити чи до квітня?
-
Boardwalk, Capreit
-
Чого він занизький? 1.35 я знімав недавно
-
Друзі будь-ласка порекомендуйте як не за всі гроші світу можна добратись з Польщі до Канади? (Потрібно в Калгарі) Без пересадки в Англії☺️ Дуже всім дякую за допомогу
-
Друзья, посоветуйте пожалуйста несколько хороших агентств по недвижимости в Калгари? Кроме mainstreet
-
Подскажите вы делали из Украины? Или уже из Канады? Очень смущает необходимость отправлять оригиналы сейчас в Украину…
-
Друзі, на суботу та неділю збираємо людей на поїздку у Банф. Хто бажає поїхати, але не має авто... на гарячі джерела та погуляти по Банфу. Можете написати, я запишу вас.
-
Я міняв готівку в обмінику. Тому що курс відрізнявся на 10 центів за евро.
-
Обмінники також беруть комісію. Банки та обмінники ніколи в мінус не працюють😁
-
До речі, майте на увазі, що комісія канадського банку враховується в ліміт в 12,5к грн. Комісія укр банку ні. Згоден, якщо немає гострої необхідності знімати кеш тут, то краще розраховуватись укр картою
-
Я можу допомогти, пишіть свої питання
-
Щось банківський курс usd-cad дуже занизькій, може краще знімати usd і потім міняти в обміннику?
-
Всім привіт. Шукаю кімнату для оренди житла. Може хтось шукає сусідку. В доступності до с-train, район Шонесі, Мілрайс, К.Медоус, Саутвуд, Хейсборо.
-
А не підкажете де комісія 3,5 CAD, в якому банку? В сервусі 5 CAD...
-
Хто може допомогти заповнити? Чи знає як потрібно?
-
Всім привіт, хто заповнював для роботи декларацію TD1?
20 Jan 2023, 19:11
6109/376180
17 minutes ago