UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да. Можно. Забыл)
-
Транзит до 24 часов без смену аэропорта и терминала вроде можно
-
Я имею ввиду, что вылет из Польши с просроченным безвизом (есть только песель) выпустят ….?
-
Здравствуйте! Нужна помощь. Есть валютная карта приват банка, там лежат доллары, как я могу снять доллары с этой карты?
-
А зачем доверенность? Если Вы один из родителей, ребенок просто летит с Вами и все. Единственное где ее могли бы спросить - это Украинский пограничник на границе выезда из Украины, но скорее всего Вы уже в Европе..
-
Доброго дня. Ми сім’я (2 дор. І 2 дітей 4 і 8років). 5 днів як в Калгарі. Шукаємо постійне житло 2-3 бедрум, щоб була «елементарі школа» десь поряд і дітям місце де побігати поряд. Машини немає поки що, то ж треба транспорт поблизу. Якщо хтось має якісь пропозиції, будь- ласка пишіть. Бо самі поки що знайти щось адекватне не можемо.
-
Дякую за відповідь!
-
Доброго дня всім. Я можу ввести 10 тисяч канадський долларів без декларації чи американських? Всюди пишуть інше.
-
Ну це питання до польської поліції більше. У вас віза ж є канади впустити впустять. А лондон транзит 24 години без зміни аеропорта
-
Так и будет, благодарю
-
Якщо ви говорите про готівкові гроші, ви можете ввезти 9,999 канадських доларів (маєте додати всі валютні готівкові кошти і пару гривень в тому числі), без декларації. Але декларація вам не завадить, вам у майбутньому буде легше доводити звідки гроші.
-
Скажуть, будь ласка, чи потрібно в декларації за минулий рік вказувати дохід ( пенсія) в Україні до прибуття до Канади? І чи потрібен якийсь документ на отримання допомоги 3000 CAD, чи достаньте выписки з банку?Дякую.
-
Добрий день, може хтось знає, чи можна буде приїхати як турист влітку маючи цю worker візу?
-
Хотя под настроение (и компанию) - хороший коньяк
-
Классика ИМХО лучше всего:
-
Не знаю, хто придумав про ліміт максимум 400 кад з не канадської картки через банкомат, це нісенітниця повна
-
Дякую вам за відповідь)
-
Бейсмент - подвал
-
Шукаю роботу у Калгарі плиточник
-
Хтось може коротко розкрити терміни? Бедрум - то квартира з 1 спальнею? Таунхаус це окремий будинок, типу частного сектора Які ще скорочення. Бо заплутався трохи
20 Jan 2023, 19:11
61177/370246
about an hour ago