UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми подали заявку на трьох дітей десь в четвер, нам призначили на вівторок
-
-
На що впливає це визначення рівня англійської? З якою метою його проводять?
-
Не хвилюєтесь стосовно Лондону?
-
Пиши сразу вопрос
-
26 через Лондон
-
Якщо вміти домовлятись, то все можливо
-
Повертаєшься?
-
Нет, так же по этому чату читали много сообщений, искали официальную информацию в оф источникам В целом на покупку билетов у нас ушло 10 часов, чтоб правильно найти всю информацию, сверить ее и только тогда определяться с маршрутом 😁
-
Шукаю роботу part time на другу половину дня
-
Я слышала, что из Грузии обычно отправляют в Анкару, но там ооочень долго вклеивают. Рекомендую отправить в Рим. Но это недешевое удовольствие. Вроде €80,25 за 1 паспорт. Напишите в службу поддержки, узнайте у них нюансы interpost.canit@vfshelpline.com
-
А кто подавал заявку для детей 5 лет и меньше, через сколько времени с вами связались? Мы подали в понедельник, прошла неделя и тишина, было одно движение по анкете файл создали и все. Стоит туда завтра самим ехать или это норм и просто ждать?
-
Ага
-
Привіт всім. Хто може порекомендувати курси чи школи саме для покращення розмовної англ. Можливо якісь speaking clubs?
-
Всем доброго времени суток! Ищу квартиру, комнату, сожителя/ей, Калгари. Пишите в личку.) 🎈
-
Допоможіть там людині зверху домовитися
-
Привіт шукаєм роботу візьмемось за любу.Дуже потрібна
-
Добрий день! 🔸Шукаю руммейта, з ким можна знімати хату на двох. 🔸Прилітаю 22 у калгарі. 🔸Шкідливих звичок не маю, не конфліктний.
-
Ще одне питання, а WP, який отримується в аеропорті, буде анульований якщо я з ним виїду з Канади?
-
Доброго дня ! Шукаю роботу. Маю великий досвід у продажах , я дуже комунікабельна , відповідальна та мультізадачна людина , швидко вчусь , англійська B1-B2 . Як що у вас в компаніях , кафе , магазинах та будь де , є якісь вакансії , будь ласка напишіть мені .
20 Jan 2023, 19:11
61407/374977
4 minutes ago