UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да оттуда а что по работе отзывам не кидалово ?
-
Місцеві сигарети, не такі вже і погані 🤷
-
А якщо під час або після подачі на pr попадаєш під скорочення на своєму підприємстві?
-
Кто-нибудь интересовался косметологией? Интересует лазарное удаление мешков под глазами? Может знаете куда обратиться или тут это баснословных денег стоит?
-
Після подачі заявки на ПР, потрібно працювати на одного работодавця, для будь-якої програми. Можно змінювати посаду, але в середені компанії. Прив'язки немає, компанія на яку працюєшь повинна відповідати певним критеріям. Це все є в програмі, почитайте. Це година-дві часу і ви будете розуміти нюанси. Можно через переклач читати.
-
З BMO ніяких проблем, взагалі не було
-
У моего мужа пропадает периодически, секунд на 30
-
Мені це не відомо. Може якось потрібно буде давати пояснення, та швидко шукати работу.
-
В бьюти-чат
-
запрошував на демонстрацію якусь, найшов іншу роботу тому не піду
-
не знаю, чесно кажучи
-
Ми до лікаря в marlborough medical clinic ходили 100 доларів віддали за 1 особу. Дав направлення на кров та рентген
-
Нам треба як що можна . Прилітаемо 16.03 шукаемо житло
-
Але це вже як кому пощастить
-
Тут справа індивідуальна. З особистого досвіду можу сказати, що всюди окрім рентгену мені був потрібний попередній запис
-
Так, тільки но прилетіли одразу подзвонили та записалися, місяць чекали.
-
Значить не захотіли подивитись відео, зразу на початку відео на першій сторінці презентації є мої емайли. Дивіться уважно будь ласочка
-
А, ви, перед тим як йти до лікаря реєструвалися?
-
Повідомленням вишче чим вам не україномовний?
-
Доброго вечора, чи це ок, якщо бухгалтер який розраховує податок запитує sin номер?
20 Jan 2023, 19:11
61481/374294
3 minutes ago