UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чув неодноразово, бо він ближче до гір
-
Калгари холоднее Дедмонтона? Вы уверены?:-))
-
Калгарі файне сучасне місто, але там нестабільність у погоді і трохи холодніше в порівнянні з Едмонтоном. Едмонтон теж файне, але трохи неприбране місто, трохи краще с погодою, дешевше житло і більше роботи бо менше конкуренція. Якщо вірна інформація що до тих міст, то порадьте будь ласка, куди краще поїхати за PR якщо Калгарі подобається більше 🙂? Чоловік та дружина, вік 39 і 37, дітей ще немає, він непоганий майстер кузовних робіт без ліцензії і освіти, вона з двома червоними дипломами у сфері маркетингу, англійська в обох А1-А2, активно вчимо
-
Хм, ну сравнивать подробно скорее могут те, кто там и там жил. Думаю, в этом чате если и есть такие, то единицы. Про погоду слышал от местных и канадцев и украинцев, там холоднее значительно. Ну и не зря его за глаза называют Deadmonton:-) Если лично за себя - мы прилетели в Калгари, потому что тут друзья живут. Если бы они жили в Саскачеване каком-нибудь или в Новой Скошии, то мы полетели бы туда.
-
с учетом что основніх банков 5, а приехавших около 7 тісяч - нікто, я в том чісле. у ніх секуред кредит кард, гуглите что єто такое
-
А в банке говорят, что обязательно? Тогда в чем вопрос?)
-
Знаю мусульман, которые говорят, что ночью Аллах не видит, что мы кушаем🤣
-
Згодна, що це не тематика чату, тож я одне лише речення напишу. Якщо українська церква прийме рішення о переході на новий календар (а зараз, до речі, ідуть дебати з цього приводу), то всі церкви українського патріархату на цей календар перейдуть
-
Мы про христианскую церковь, не мусульманскую, сало можно!:)
-
Дякую, просто в реджістрі сказали, що прийде за два тижні. А я тут намагаюсь все встигнути зробити, поки не зайнят роботою.
-
Добрый вечер! Может у кого-то есть контакты хорошего миграционного адвоката(желательно русско\украинского говорящего)? Есть несколько вопросов перед переездом в Канаду и очень хотелось бы найти хорошего юриста:) Может кто-то сталкивался - поделитесь пожалуйста контактами 🙏🏻