UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну природа дала тобі танто?
-
Ля вцепився за слово
-
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ НОВОПРИБУЛИХ У КАЛГАРІ пройде 9 березня‼️ В цей четвер пройде інформаційна сесія для новоприбулих українців у Калгарі. Головні теми на презентації: орієнтування на місцевості, перші кроки у Калгарі, оформлення необхідних документів та субсидій, школи та садочки для дітей. Приходьте, щоб поспілкуватися з іншими українцями у теплій атмосфері та задати питання координатору новоприбулих. Дата: Четвер, 9 березня Час: з 16:30 до 18:00 Локація: Українська католицька церква Св. Стефана / St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church 4903 45 St SW, Calgary, AB T3E 3W5 РЕЄСТРАЦІЯ - ЗА ПОСИЛАННЯМ: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWGKJ-rx9k6nVRhHDb_7a83xr_hqZ-B-QI50U0GOhG7hShiw/viewform Будь-ласка, реєструйтеся, якщо справді плануєте бути🙏
-
Если карта безименая может не принять платеж. У меня местная карта безименая не проходила. С именной снимал 2 раза на Airbnb.
-
Ты душный какой-то
-
Головне щоб хакама не спадла)
-
Вони її не ігнорують, треба дивитись що вам листують. Там написано, щоб підтвердити ваш апоінтмент треба відповісти на цей лист з фіо та датою народження людини
-
Порадьте викладача англійської мови з нуля для дорослого.Онлайн
-
Суть всю пропустив мого повідомлення 😒
-
А ще психологічний стан протягом життя
-
Так, за посиланням
-
Я відповіла. І толку було мало. На наступний день дівчина на ресепшені дивилася на мене поглядом "і де ти взялася на мою голову". Потім прозвучало "sorry, no appointments today. Could you please come tomorrow?"
-
Куплю bad frame queen
-
Ми були 27 лютого, нам відмовили у здачі крові без запису
-
Продам мужской новый совершенно размер XL цена 80
-
Логично
-
Певен багато хто зіштовхувався з цим, можливо знаєте відповідь. Як тут відбуваються медичні чекіни. Маю варикоз і раз на два роки маю робити узд нижніх кінцівок. З переїздом до Канади маю загострення - треба зробити узд. Скажіть будь ласка си можу я записатися на узд напряму у клініку чи обов’язково повинен мати на руках направлення від сімейного лікаря? Дякую
-
Не абсурд, с правила Британії.
-
Купляти квитки з твариною через посередника це викинуті гроші, бо тваринув квиток може додати тільки авіакомпанія, а квитки куплені у посередникп вони не можуть редагувати. Коротше кажучі не ризикуйте
-
Дякую, але буквально тільки що відписалися з однієї клініки типу: якщо є хелс кард - велкам ( без сімейного)
20 Jan 2023, 19:11
62874/372570
41 minutes ago